Κυριακή 2 Μαΐου 2010

"Αναζήτηση του Δράκου" Στη Ρόδο...


[15/05/2010]
Ομαδικό Παιχνίδι για την "Αναζήτηση του Δράκου" στη Μεσαιωνική Πόλη, από το "Μεσαιωνικό Ρόδο".

Περιγραφή:



Για 2η χρονιά φέτος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Μεσαιωνικού Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί το Παιχνίδι της Αναζήτησης του Δράκου της Ρόδου στην Μεσαιωνική Πόλη και την Τάφρο, με ακόμα πιο συναρπαστικές δοκιμασίες, περιπέτεια, δράση και ψυχαγωγία!

Δημιουργείστε λοιπόν τη δική σας ομάδα 3 ατόμων και ακολουθείστε τις εντολές του Δρακολόγου για να μεταφερθείτε κι εσείς στη χώρα του Ιππότη Ντε Γκοζόν, να εκπαιδευτείτε στην αντιμετώπιση των δράκων και να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και τους φρουρούς του Μεγάλου Μαγίστρου!

Για την υλοποίηση του παιχνιδιού συνεργάζονται: το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού και οι ομάδες: Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδεκανήσου ( ΕΡΔ) &Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ)

Σχεδιασμός: Θάνος Παπουρδάνος
Επιμέλεια: Άννα Αχιολά
Βοηθοί Οργάνωσης: Δημήτρης Σπανός - Αντρέας Κακλιός


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Σάββατο 15 Μαΐου, στις 17:00, σας καλούμε να....
πάρετε μέρος σε μια μαγική διαδρομή στο χρόνο, μέσα από τις υπόγειες στοές και τα δαιδαλώδη καλντερίμια της Μεσαιωνικής Πόλης, να λύσετε γρίφους, να αποκωδικοποιήσετε μηνύματα και να βρείτε που κρύβεται ο θρυλικός Δράκος της Ρόδου! Σε ομάδες των τριών, σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε την Παλιά Πόλη, να επιδείξετε τις γνώσεις σας βιώνοντας μία μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, φαντασίας και ιστορίας ταυτοχρόνως.

Ο νικητής θα μεταφερθεί με μεγαλοπρεπή πομπή και μουσική στον Μεγάλο Μάγιστρο του παιχνιδιού και θα χριστεί τιμητικά Μάγιστρος, παίρνοντας ως έπαθλο το σύμβολο του δράκου και την κάπα του Θεοδάτου Ντε Γκοζόν, του Ιππότη που κατά την ιστορία σκότωσε τον τρομερό δράκο της Ρόδου, γύρω στα μέσα του 14ου αι.

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να στείλετε email: cult@medievalrose.org
(δηλώστε: ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο).
Στο παιχνίδι μπορούν να πάρουν μέρος νέοι και νέες από 18 έως 108 ετών και ανήλικοι από 14 ετών, μόνο αν συνοδεύονται από ενήλικο συγγενή ή φίλο τους ή αν υπογράψει κηδεμόνας για τη συμμετοχή τους.
Οι ξενόγλωσσοι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν στην ομάδα τους τουλάχιστον ένα άτομο με πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας.

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: 1 Μαΐου 2010.

Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή καθώς ο αριθμός των ομάδων είναι περιορισμένος!

Μεσαιωνικό Ρόδο
Επικοινωνία : 2241074405 & 6972178603



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




M.A.R.C-review