Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

H THEON SENSORS ανακοίνωσε έναρξη βιομηχανικής συνεργασίας με τον «γίγαντα» των ΗΠΑ στα Η/Ο EOTECH

 


Εμπεδώνεται η υπερατλαντική επέκταση της THEON SENSORS

Η THEON SENSORS είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ανακοινώνει βιομηχανική συνεργασία επί αμερικανικού εδάφους με αμερικανικό κολοσσό και συγκεκριμένα την EOTECH, εμπεδώνοντας έτσι την υπερατλαντική της επέκταση.

H συνεργασία με μεγάλη αμερικανική εταιρία, σαφώς προήλθε από το παρελθόν της ΤΗΕΟΝ SENSORS με την είσοδό της στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ το 2019, αλλά και από τη φήμη που έχει αποκτήσει σε όλο τον κόσμο ως αξιόπιστο παγκόσμιο brand name στη νυχτερινή όραση και τα θερμικά.

Φαίνεται πως όλοι θέλουν να συνεργαστούν με την ΤΗΕΟΝ SENSORS όταν μεγάλες εταιρίες στις πιο απαιτητικές αγορές του κόσμου την επιλέγουν.

H εταιρία κάνει βήματα και στον εμπορικό/πολιτικό τομέα εφόσον η νέα συνεργασία με την EOTECH δημιουργήθηκε στο πλαίσιο επέκτασης των πωλήσεων μιας διευρυμένης σειράς προϊόντων όχι μόνο στις Αρχές Επιβολής Νόμου των ΗΠΑ, όσο και για ευρεία εμπορική διάθεση – που όλοι  γνωρίζουμε ότι οι εμπορικοί / μεμονωμένοι χρήστες στην Αμερική αποτελούν μια τεράστια αγορά!

Η THEON SENSORS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτροπτικών συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικών που χρησιμοποιούνται για την άμυνα και την ασφάλεια σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η ανάπτυξη και η παραγωγή των συστημάτων γίνεται στην Αθήνα, ενώ οι παγκόσμιες επιχειρηματικές δραστηριότητές της υποστηρίζονται από πέντε θυγατρικές, στη Γερμανία, στις ΗΠΑ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σαουδική Αραβία στη Σιγκαπούρη, με εγκαταστάσεις συμπαραγωγής στη Μέση και την Άπω Ανατολή. 

H THEON SENSORS είναι μέλος του Ομίλου EFA GROUP (www.theon.com).

Η EOTECH με έδρα το Μίσιγκαν σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται το αυθεντικό ολογραφικό σκοπευτικό ταχείας σκόπευσης HWS (Holographic Weapon Sight), ενώ παράλληλα σχεδιάζει και διανέμει τις σκοπευτικές διόπτρες ημέρας Vudu® για τυφέκια, καθώς και συστήματα θερμικής, νυχτερινής όρασης και συσκευές λέιζερ.

Οι επαγγελματίες πρώτης κατηγορίας σε παγκόσμιο επίπεδο εμπιστεύονται την πλήρη σειρά οπτικών συστημάτων υψηλών προδιαγραφών της EOTECH για την παροχή προϊόντων απαράμιλλης ταχύτητας, ακρίβειας και αξιοπιστίας.

Από το 1996, τα ολογραφικά σκοπευτικά ταχείας σκόπευσης HWS της EOTECH σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. Το 2016, η EOTECH επέκτεινε τη σειρά οπτικών διοπτρών της με την εισαγωγή της σειράς σκοπευτικών διοπτρών ημέρας υψηλής ποιότητας Vudu® που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν ακόμη και τους πιο εξελιγμένους χρήστες.

Η εταιρία εστιάζει στην ποιότητα των προϊόντων, και όχι στην ποσότητα, διασφαλίζοντας αυστηρά πρότυπα και τις υψηλότερες προδιαγραφές. Κάθε οπτικό σύστημα που κατασκευάζεται, αντιμετωπίζεται σαν να είναι αυτό που θα αντιμετωπίσει μια κατάσταση ζωής και θανάτου, με μηδενικό περιθώριο λάθους (www.eotechinc.com).

Δίκυαλο Νυχτερινής Όρασης TRIDENT της THEON SENSORS

Διόπτρα Σκόπευσης Θερμικής Απεικόνισης THERMIS της THEON SENSORS

Διόπτρα Σκόπευσης Νυχτερινής Όρασης DAMΩN της ΤΗΕΟΝ SENSORS


https://www.defencenet.gr/