Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017

Πεντάγωνο: «UFO; - Υπάρχουν πέραν πάσης αμφιβολίας το έχουμε ήδη αποδείξει»!


Καθημερινά έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου για τα UFO των οποίων η ύπαρξη «έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας», όπως αναφέρει ο πρώην επικεφαλής του secret project Luis Elizondo!

Mάλιστα όπως αναφέρει ο Luis Elizondo χαρακτηριστικά, «πρόκειται για την ύπαρξη υπέρτατων προηγμένων μη ταυτοποιημένων αεροσκαφών που χρησιμοποιούν τεχνολογία μη ανήκουσα σε κανένα έθνος»!
Μέχρι πριν δύο μήνες, από το γεαφείο του στον πέμπτο όρωφο του Πενταγώνου ο Elizondo, ανώτερος πράκτορας καριέρας «έτρεχε» το Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP), το οποίο δημιουργήθηκε με χορηγία 22 εκατομμυρίων δολαρίων από «χρήματα μαύρων επιχειρήσεων» από το αμερικανικό Κονγκρέσο
Η ύπαρξη πραγματικού τμήματος X-Files που ξεκίνησε την λειτουργία του το 2007, αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα και επιβεβαιώθηκε από το Πεντάγωνο
Στην συνέντευξη στην βρετανική Telegraph ο Elizondo είπε ότι πολλά από αυτά που θα μπορούσε να πει είναι ακόμα απόρρητα
Αυτά περιλαμβάνουν και την ομάδα του η οποία εξέταζε τις θεάσεις των UFO και σε άλλες χώρες περιλαμβανομένου και της Βρετανίας
Στις δηλώσεις του λέει ξεκάθαρα πως «αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα και μάλιστα προηγμένων ικανοτήτων έχουν εντοπιστεί πολλές φορές» ανά το χρόνο.  
«Νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε εμείς, και δεν είναι και κανένας άλλος, άρα κάποιος πρέπει να ρωτήσει από πού είναι τα αντικείμενα αυτά», λέει ο Ελιζόντο.
Ο Ελιζόντο υποστηρίζει πως UFO έχουν εντοπιστεί αρκετά συχνά κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά την διάρκεια του προγράμματος επεξεργάστηκαν φαινόμενα που μοιάζουν να βγήκαν από ταινία επιστημονικής φαντασίας: «σκουληκότρυπες» και «στροβίλους», μεταξύ άλλων, ενώ έχουν καταγραφεί και εμπειρίες πιλότων ή μελών στρατιωτικών αποστολών που έχουν αναφέρει επαφές με Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα. 
Κάποιοι μάλιστα από τους πιλότους του αμερικανικού Ναυτικού περιγράφουν περίεργες κινήσεις αεροσκαφών και συμπεριφορές πέραν των ανθρωπίνων, όπως είπε ο Ελιζόντο.
«Δεν είχαμε δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», ήταν η χαρακτηριστική του έκφραση. 
Σημειώνεται ότι Πιλότος ε.α της Αεροπορίας του αμερικανικού Ναυτικού αποκάλυψε ότι το 2004 ήρθε αντιμέτωπος με ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο (ΑΤΙΑ) το οποίο όπως ο ίδιος είπε «δεν ήταν από αυτόν τον πλανήτη»
Ο Πλοίαρχος David Fravor, ήταν πιλότος του Ναυτικού για 18 χρόνια και είπε πως είδε πολλά παράξενα στην καριέρα του αλλά θυμάται έντονα το περιστατικό της 14ης Νοεμβρίου του 2004 που τον άφησε συγκλονισμένο
«Σας λέω δεν ήταν από αυτόν τον κόσμο» είπε ο Fravor. "Δεν είμαι τρελός και δεν έπινα. Το είδα μετά από 18 χρόνια πτήσεων, έχω δει λίγο πολύ τα πάντα που μπορεί κάποιος να δει, αλλά τίποτα σαν αυτό»
Ο Fravor είπε ότι ήταν σε μια εκπαιδευτική πτήση ρουτίνας κοντά στην ακτή της California όταν είδε ένα μήκους 40 ποδιών «άπτερο αντικείμενο» το οποίο περιέργαψε σαν ένα Tic Tac, που πετούσε σε πολύ υψηλές ταχύτητες και σε περίεργες διαδρομές.
«Δεν ξέρω τι είδα αλλά ξέρω ότι ήταν πράγματι εντυπωσιακό, πολύ γρήγορο και θα ήθελα να το πιθλοτάρω. Ποτέ δεν είδα κάτι σαν αυτό στην ζωή μου, ή στην πτητική μου ιστορία, που να έχει την απόδοση, την επιτάχυνση αυτού του αντικειμένου, το οποίο σημειωτέον δεν είχε φτερά»
Ο πιλότος πρόσθεσε ότι οι παρατηρητές του Ναυτικού ανέφεραν «αντικείμενα που έπεσαν από τον ουρανό από ύψος 80,000 πόδια και ανέβηκαν αμέσως πάλι ψηλά» 
Ο Fravor είπε ότι ήταν σε αποστολή επαίδευσης έξω από την ακτή της California όταν είδε το αντικείμενο που περιέγραψε σαν ένα Tic Tac.
«Έτσι σκεφτήκαμε ότι OK, αυτό είναι ενδιαφέρον»
Ο πιλότος θυμάται ότι βλέποντας το αντικείμενο και ζητώντας άλλον πιλότο αν είδε το αντικείμενο όταν μπήκε στην εμβέλεια του ραντάρ είπε: «Κοιτάξαμε κάτω, βλε΄πουμε μια άσπρη διαταραχή στο νερό, σαν να υπήρχε κάτι κάτω από το νερό και τα κύματα έσπαζαν, αλλά βλέπουμε δίπλα από αυτό να πετάει τριγύρω και είναι αυτό το μικρό άσπρο  Tic Tac και κινείται γύρω-γύρω αριστερά, δεξιά, μπρος, πίσω, χαοτικά»
Ο Fravor είπε ότι πέταξαν με τα μαχητικά τους τους χαμηλότεραs  να ελέγξούν το αντικείμενο αλλά εξαφανίστηκε πριν μπορέσουν να το δουν
«Δεν ξέρω τι ήταν δεν ξέρω τι είδα, ξέρω απλά ότι ήταν εντυπωσιακό και πολύ γρήγορο»
Είπε επίσης ότι μόλις εξαφανίστηκε το νερό έγινε μπλε.
Οι πιλότοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στην αποστολή τους όταν ένας ελεγκτής τους πληροφόρησε ότι το αντικείμενο επέστρεψε.
Τότε ο όπως είπε ο Fravor ένα μαχητικό που απονηώθηκε από το USS Nimitz επίεσης εντόπισε το αντικείμενο στο υπέρυθρο φάσμα.
«Δεν ξέρω αν ήταν εξωγήινη ζωή, αλλά θα πω ότι σε ένα άπειρο Σύμπαν, με εκατομμύρια γαλαξίες, αν είμαστε ο μόνος πλανήτης με ζωή, τότε θα είναι ένα πολύ μοναχικό Σύμπαν»
Να σημειώσουμε ότι η εμπειρία του πιλότου του Ναυτικού ακολουθήθηκε από δύο αναφορές δημοσιευμένες από τους The New York Times και το Politico που περιγράφουν ένα μυστικό πολυέξοδο πρόγραμμα του Πενταγώνου που στοχεύει στην εξερεύνηση των «UFO» που πρακτικά σημαίνει «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα»
Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2007.
Ας μην γελιόμαστε. Μόνο ο Γαλαξίας μας έχει 100 δισεκατομμύρια άστρα σαν τον Ήλιο μας. Ένα 20% αυτών των ηλιακών συστημάτων θεωρείται ιδανικό για μορφές ζωής με βάση των Άνθρακα όπως εμείς.
Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει ζωή βασιζόμενη και σε άλλου είδους βιοχημεία πέραν του Άνθρακα.
Επίσης γνωρίζουμε πάνω από 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες. Κάνοντας τον πολλαπλασιασμό η πιθανότητα να είμαστε μόνοι μέσα στο απέραντο «μαύρο» είναι απειροελάχιστες.
Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στις απειροελάχιστες πιθανότητες της μη ύπαρξης άλλων ευφυών όντων ίσως γιατί τους βολεύει νοητικά και τους συντηρεί το αφήγημα ότι είναι μοναδικοί «πρίγκιπες» στο Σύμπαν.
Δεν ισχύει αυτό
Πριν από παραπάνω από μισό αιώνα, ο αστρονόμος Frank Drake, κατασκεύασε μια εξίσωση που υπολόγιζε την πιθανότητα να βρίσκονται και άλλοι νοήμονες πολιτισμοί στο Γαλαξία πέρα από εμάς.
Αξιολογώντας τα στοιχεία και τη γνώση που αποκομίσαμε έκτοτε, η Sara Seager, καθηγήτρια φυσικής και πλανητολογίας στο MIT, κατέληξε σε μια εναλλακτική εξίσωση, λαμβάνοντας υπόψη διαφορετικές παραμέτρους από ότι η  εξίσωση Drake.
Η εξίσωση Drake
Το 1961, οι παράμετροι που έλαβε υπόψη του o Drake, ήταν ο μέσος ρυθμός δημιουργίας αστέρων στο Γαλαξία, το κλάσμα αυτών των άστρων που έχουν πλανήτες οι οποίοι μπορούν να συντηρήσουν ζωή και όντως αναπτύσσουν νοήμονα ζωή, και τέλος αναπτύσσουν πολιτισμό και αποκτούν τεχνολογία ικανή ώστε να γνωστοποιήσουν την ύπαρξή τους.
Επίσης συνυπολόγισε και τ η χρονική διάρκεια που οι πολιτισμοί αυτοί συνεχίζουν να υπάρχουν συντηρώντας τη τεχνολογία τους.
Σύμφωνα με τον Drake και τους συνεργάτες του, η καλύτερη εκτίμηση που μπορούσαν να κάνουν την εποχή εκείνη, υποδείκνυε τουλάχιστον 1000 νοήμονες πολιτισμούς στο Γαλαξία μας. Έκτοτε έχουν υπάρξει πολλές ακόμη εκτιμήσεις, με τεράστια όμως απόκλιση μεταξύ τους: από έναν πολιτισμό στο Γαλαξία (εμάς) έως και πολλά εκατομμύρια.
Η κατάσταση αλλάζει
Οι κυνηγοί πλανητών συνεχίζουν να ανακαλύπτουν εξωπλανήτες, εστιάζοντας σε εκείνους τους κόσμους που μοιάζουν περισσότερο με το δικό μας. Αν και έχουν ανακαλυφθεί ομοιότητες, στο μέγεθος ή στη θερμοκρασία, κανένας εξωπλανήτης μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματικά απειλήσει να βάλει τέλος στη «μοναξιά» της Γης ως του μοναδικού πλανήτη που γνωρίζουμε στο Σύμπαν πως συντηρεί ζωή.
Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει σύντομα, πιστεύει η Sara Seager. Μελλοντικές διαστημικές αποστολές όπως το τηλεσκόπιο James Webb, θα είναι σε μερικά χρόνια σε θέση να ανιχνεύσουν πλανήτες πανόμοιους με τη Γη. Η παρατήρηση χαρακτηριστικών της ατμόσφαιράς τους, όπως η σύνθεση των ατμοσφαιρικών αερίων θα μπορούσε να αποτελεί την πρώτη απόδειξη για ζωή σε άλλους πλανήτες, δίχως την απαίτηση του Frank Drake για απόκτηση τεχνολογίας από νοήμονες πολιτισμούς.

Αντί για εξωγήινους που επικοινωνούν με ραδιοκύματα, η εξίσωση της Seager εστιάζει στην παρουσία εξωγήινης ζωής γενικότερα. Η εξίσωσή της υπολογίζει τους πλανήτες που είμαστε σε θέση να παρατηρήσουμε πως συντηρούν ζωή στο Γαλαξία και έχει τη μορφή: N = N*FQFHZFOFLFS.
Οι παράγοντες που λαμβάνει υπόψη είναι κατά σειρά ο αριθμός των άστρων στο Γαλαξία, το κλάσμα των οποίων είναι σχετικά «ήρεμα», το κλάσμα των οποίων φιλοξενεί βραχώδεις πλανήτες στην κατοικήσιμη ζώνη (σε σωστή απόσταση από το άστρο ώστε το νερό να βρίσκεται σε υγρή μορφή), το κλάσμα των οποίων μπορούν να παρατηρηθούν, το κλάσμα των οποίων φιλοξενούν ζωή και το κλάσμα των οποίων η ζωή αφήνει ίχνη στην ατμόσφαιρα.
Η εκτίμηση
Υιοθετώντας τις πιο αξιόπιστες τιμές που δίνει η αστρονομία για κάθε μία από τις παραπάνω παραμέτρους, η καθηγήτρια Seager υπολογίζει πως θα ανακαλύψουμε στην προσεχή δεκαετία δύο πλανήτες με ίχνη εξωγήινης ζωής. Εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις της, θα πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις στην ιστορία της ανθρωπότητας.
pronews