Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Η «έξυπνη» οδοντόβουρτσα μπορεί να σας δείξει τι γίνεται στο στόμα σας


Οι οδοντίατροι συνιστούν τη χρήση μιας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας αντί για απλή, αλλά ακόμη και με την πρόσθετη δύναμη, πιθανόν να σας ξεφύγουν σημεία κατά τον καθαρισμό των δοντιών σας. Η «έξυπνη video-οδοντόβουρτσα», PROPHIX, της Onvi έχει ως στόχο να βελτιώσει την αποδοτικότητά στο βούρτσισμα, δείχνοντάς σας live video από το εσωτερικό του στόματός σας στο τηλέφωνό σας μέσω εφαρμογής.




Η PROPHIX διαθέτει ένα μικρό φως και κάμερα HD, δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p και 10MP για φωτογραφίες. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να δουν όλες τις λεπτομέρειες στα δόντια τους μέσω πολύ κοντινών πλάνων από την κεφαλή της βούρτσας καθαρισμού. Το σύστημα περιλαμβάνει και κάποια αποσπώμενα εξαρτήματα: μια μικρή βούρτσα, ένα λαστιχένιο ανιχνευτήρα και ένα μικρό καθρέφτη για να σας βοηθήσουν στον καθαρισμό. Επίσης, αν τύχει να βρείτε κάποιο προβληματικό σημείο, θα μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφία για να τη δείξετε στον οδοντίατρό σας αργότερα.



Όλες οι παραπάνω ευκολίες δυστυχώς δεν έρχονται φθηνά. Η "έξυπνη" οδοντόβουρτσα της Onvi κοστίζει 400 δολάρια. Στα μισά χρήματα σχεδόν μπορείτε να προμηθευτείτε την Sonicare FlexCare Platinum και την Oral-B 7000 SmartSeries, που στερούνται μόνο την κάμερα. Αν χρειάζεστε όμως μια εφαρμογή για το κινητό, για να σας λέει πόσο καθαρά είναι τα δόντια σας, τότε η PROPHIX είναι για εσάς.


zougla.gr