Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τα νέα αυτοκίνητα "χωρίς οδηγό" από την LG και τη Mercedes-Benz!


Το μέλλον της οδήγησης, όπως φαίνεται, αλλάζει, η LG και η Mercedes-Benzανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για να αναπτύξουν από κοινού ένα σύστημα κάμερας που θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον από αυτόνομα οχήματα. 

Χρησιμοποιώντας πολλαπλές κάμερες για την ανίχνευση του τι είναι μπροστά από το αυτοκίνητο, και πόσο μακριά, είναι το πρώτο βήμα για να εκτελέσει το αυτόνομο όχημα κάποιες διεργασίες χωρίς όμως την επέμβαση του οδηγού. Είναι επίσης το πρώτο βήμα από τις δύο εταιρείες και ελπίζουμε ότι θα είναι μια παραγωγική και μακροχρόνια συνεργασία. 


Σε μια ηλεκτρονική δήλωση στο The Verge, η LG εξηγεί ότι αυτό το σύστημα  θα είναι υπεύθυνο για την παροχή των «βασικών συνιστωσών» των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό της Mercedes - Benz για το μέλλον. Η «Αυτό – οδήγηση» αυτοκινήτων είναι μια σημαντική πρόοδος προς το μέλλον.

H LG και η Mercedes - Benz περιγράφουν την συνεργασία τους ως ένα γάμο δύο διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών και μια ευκαιρία να «δημιουργήσουν ένα αριστούργημα αντάξιο του αυτοκινήτου πολυτελείας».

Συντάκτρια του άρθρου: Σταυρούλα Μπίκα

http://www.dwrean.net

τετα