Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

NASA: «Γιατί ο Κόσμος μας δεν τελείωσε χθες» (video)


Καθώς πλησιάζει η «ώρα μηδέν» για τη μοιραία συνάντηση του πλανήτη Γη με τη μοίρα του, όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις των Μάγια, ένας πλανήτης που ανακαλύφθηκε από τους αρχαίους Σουμέριους, θα συντριβεί στη Γη, στις 21 Δεκεμβρίου, αφανίζοντας τα πάντα, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία (NASA) έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που είχαν ετοιμάσει οι ερευνητές της και σκόπευαν να το προβάλλουν… μια μόλις μέρα μετά την έλευση του «Αρμαγεδδών». «Αν παρακολουθείτε αυτό το βίντεο τότε αυτό σημαίνει ένα πράγμα ... Ο κόσμος δεν τελείωσε χθες!».

Οι επιστήμονες της NASA αποφάσισαν να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις 10 ημέρες νωρίτερα από την μέρα που είχαν προγραμματίσει, με την ελπίδα να κατευνάσουν τους φόβους βάζοντας ένα τέλος στα σενάρια για την καταστροφή του πλανήτη μας.
Στο μίνι ντοκιμαντέρ ερευνητές προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τους «μύθους» που περιβάλλουν το ημερολόγιο των Μάγια, ενώ αστρονόμοι και φυσικοί εξηγούν γιατί δε θα αφανιστούμε είτε  από μια τεράστια έκρηξη του Ήλιου είτε  από την σύγκρουση της Γης με έναν μυστηριώδη πλανήτη, ο οποίος σύμφωνα με τα σενάρια κατευθύνεται προς την αστρική γειτονιά μας.
Μπορείτε να δείτε το video και εδώ
http://www.agelioforos.gr