Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Όταν ο Άικ συνάντησε εξωγήινους

Ρεπορτάζ: Καραμήτσου Ελένη

Σε αεροπορική βάση το 1954 συναντήθηκε τρεις φορές με εξωγήινους ο 34ος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, όπως ισχυρίζεται πρώην κυβερνητικό στέλεχος, ο συγγραφέας Τίμοθι Γκουντ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο πρόεδρος όπως και στελέχη του FBI οργάνωσαν αυτές τις συναντήσεις στέλνοντας... τηλεπαθητικά μηνύματα στους εξωγήινους και οι συναντήσεις έγιναν παρουσία αρκετών αυτοπτών μαρτύρων.


Τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες σχετικά με συναντήσεις του Αϊκ με πλάσματα... εκτός πλανήτη. Αλλά οι ισχυρισμοί του Γκουντ, που υπήρξε Γερουσιαστής και σύμβουλος στο Πεντάγωνο δίνουν άλλο νόημα στις φήμες. Μιλώντας στο BBC2 και στην εκπομπή Oppinionated, ο Γκουντ ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επαφές με εξωγήινους επί πολλές δεκαετίες. «Οι εξωγήινοι έχουν επαφές επίσημες και ανεπίσημες σε πολλές μορφές ζωής με χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη» τόνισε ο συγγραφέας. Όταν ρωτήθηκε, γιατί δεν επιλέγουν κάποιον σημαντικό να απευθυνθούν και εμφανίζονται μόνο σε απλούς ανθρώπους, ο Γκουντ υπογράμμισε: «Μπορώ μετά βεβαιότητας να σας πω ότι το 1954, ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ συναντήθηκε τρεις φορές, είχε κανονισμένες συναντήσεις με εξωγήινους, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην αεροπορική βάση Χόλομαν στο Νέο Μεξικό» και πρόσθεσε ότι υπήρξαν πολλοί αυτόπτες.

Ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ πίστευε ιδιαίτερα στην ύπαρξη ζωής εκτός Γης. Οι υποτιθέμενες συναντήσεις έγιναν όταν η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε ότι ο πρόεδρος έκανε διακοπές στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, τον Φεβρουάριο του 1954. Μάλιστα, ειπώθηκε αργότερα ότι οι εξωγήινοι έμοιαζαν με Σκανδιναβούς, αλλά τελικά η συμφωνία υπογράφηκε με μία φυλή που αποκαλείται «Γκρι Εξωγήινοι».

Όπως είπε ο Γκουντ, «το 90% των αναφορών για UFO εξηγούνται με συμβατικούς όρους. Ωστόσο, θα έλεγα ότι χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως έχουν δει την αλήθεια».

Σύμφωνα με αρχειοθετημένα έγγραφα που δημοσίευσε το υπουργείο Άμυνας το 2010, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ είχε ζητήσει να κρατηθεί μυστικό ότι είχαν δει εξωγήινους. Όπως αναγράφεται στα έγγραφα, οι πιλότοι της RAF που επέστρεφαν από αποστολή στη Γαλλία ή τη Γερμανία στο τέλος του πολέμου είδαν στις ανατολικές ακτές της Αγγλίας το ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας, ενώ ο Τσόρτσιλ τους ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί αυτή η τυχαία «συνάντηση». Λέγεται ότι ο Τσόρτσιλ είχε συζητήσει με τον Αϊζενχάουερ πώς θα χειρίζονταν τις εμφανίσεις UFO.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
real.gr