Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το αίνιγμα του κομήτη Έλενιν

Γιατί ο Έλενιν δεν απειλεί με κανέναν τρόπο τη Γη...


elenin Ο κομήτης, που έγινε γνωστός ως Έλενιν, ανακαλύφθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2010 από τον Ρώσο αστρονόμο Leonid Elenin (Λεονίντ Έλενιν), εξ ου και η ονομασία που πήρε. Κατά τη στιγμή της ανακάλυψής του ο κομήτης βρισκόταν σε μια απόσταση 647 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη, αλλά στις 4 Μαΐου 2011, ο κομήτης ήταν πια «μόνο» 274 εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά.
Η μεγαλύτερη σύγκλιση του κομήτη αυτού με τη Γη έγινε ήδη στις 16 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, με την απόσταση μεταξύ της Γης και του κομήτη την ημέρα εκείνη να είναι «μόλις» 35 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Αυτή η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη, έτσι που να μην ανησυχούμε εμείς οι κάτοικοι του πλανήτη Γη καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Δυστυχώς όμως για τους αστρονόμους ο εν λόγω κομήτης δεν έκανε την μεγάλη εντύπωση που είχαν κάνει παλαιότερα οι κομήτες του Halley και του Hale Bopp. Και τούτο λόγω του ότι δεν ήταν σχεδόν καθόλου λαμπερός, τουλάχιστον όχι τόσο όσο οι δύο προαναφερόμενοι...
Τώρα, σε ό,τι αφορά τα παραμύθια που παίχτηκαν όλους αυτούς τους μήνες σχετικά με τον Έλενιν, από κύκλους που κινούνται πέριξ των επιστημονικών αρμόδιων οργανισμών (π.χ. NASA): Καταρχάς, σε ό,τι αφορά τα όσα λέχθηκαν ότι ο κομήτης αυτός θα... επανεμφανιστεί σύντομα κτλ., όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι αυτός απομακρύνεται πλέον από την τροχιά του πλανήτη μας, άρα δεν παρουσιάζεται κανένας κίνδυνος απ’ αυτόν.
Και βεβαίως πίσω απ’ τις φημολογίες αυτές και τις επικινδυνότητες βρίσκονται κύκλοι της εβραιομασονίας, που θέλουν έτσι να κρατούν την ανθρωπότητα καταδυναστευμένη και τρομοκρατημένη!Τώρα, για τον άλλο μύθο (που επίσης δημιούργησαν οι σατανομασόνοι), ότι δήθεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στον κομήτη Έλενιν και τον περίφημο πλανήτη Νιμπίρου ή και με τους εξωγήινους κτλ., πρέπει να δώσουμε επίσης σαφή απάντηση! Το μόνο που ξέρω για την περί Νιμπίρου ψευτοθεωρία είναι ότι πρόκειται περί απίθανης παρερμηνείας των κειμένων των αρχαίων Σουμέριων.
Έτσι, π.χ. ο Ζεχάρια Σίτσιν έκανε το μεγάλο λάθος (ή μήπως το έκανε εσκεμμένα;) να πιστεύει ότι ένα από τα αρχαία διαγράμματα των Σουμέριων απεικονίζει τον ήλιο και 11 πλανήτες, με τον Ήλιο να θεωρείται από τους Σουμέριους κι αυτός ως πλανήτης! Δεν είναι δυνατόν! Μήπως οι εξωγήινοι παρέλειψαν να αναφέρουν το γεγονός αυτό στους Σουμέριους;

Ο Σίτσιν μάλιστα μπέρδεψε ακόμη και το σύμβολο του Ήλιου στο διάγραμμα... Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι ακριβώς από αυτά τα λάθη ξεκίνησαν όλες οι ανοησίες για τον Νιμπίρου. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Nancy Lidar, μία από τους φανατικότερους υποστηρικτές της θεωρίας περί Νιμπίρου, χρόνια πριν ισχυρίστηκε ότι ο Νιμπίρου θα πλησιάσει τη Γη και θα προκαλέσει μια τεράστια αναστάτωση τον Μάιο του 2003!
Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ... Όπως ακριβώς όλοι εκείνοι οι σατανολάτρες που τάχα υπολογίζουν την ακριβή (ήμαρτον!) ημερομηνία της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου, έτσι αποφάσισαν μερικοί να υπολογίσουν εκ νέου την ημερομηνία του ερχομού του Νιμπίρου. Πόσο μάλιστα που αυτό συμπίπτει με το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας για το 2012, ένα ακόμα ηλίθιο σχέδιο των μασόνων για να τρελάνουν τον κόσμο...
Αλλά επειδή ακριβώς όλοι αυτοί οι εβραιογενείς κύκλοι προκαλούν περιττή ανησυχία στον κόσμο που υποφέρει, καλό είναι να δούμε ποια είναι η προέλευση της ψευτοθεωρίας περί του κομήτη Έλενιν. Τα πρώτα σχετικά δημοσιεύματα των απατεώνων ξεκίνησαν μόλις ένα μήνα μετά την ανακάλυψη του κομήτη, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2011 από τη Laura Knight.
Αυτή στα κείμενά της αναφέρεται στον James McKenny, ο οποίος  όμως είναι γνωστός ψευδεπιστήμονας, που πολλές φορές δημιούργησε δημόσια απάτες. Ο McKenny, σύμφωνα με τα λόγια πολλών σοβαρών επιστημόνων, είναι της ίδιας «εγκυρότητας» με τον Richard Hoagland, τον άνθρωπο που μίλησε πρώτος για το τελείως παράλογο, της δήθεν ύπαρξης προσώπου στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη!...
Όπως ο Hoagland, έτσι και ο McKenny επί σειρά δεκαετιών έλεγε δεξά-ζερβά ανοησίες, και (όπως όλοι οι ψευδεπιστήμονες) βρήκε γρήγορα οπαδούς που να πιστεύουν στις ανακρίβειές του.
Ο McKenny υποστηρίζει ότι η NASA λέει ψέματα και ότι μόνο ο ίδιος γνωρίζει και λέει την αλήθεια... Εδώ να πούμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα ψεύδη που είπε ο εν λόγω κύριος είναι ότι την ώρα που οι κομήτες πλησιάζουν τον ήλιο, δεν χάνουν βάρος, αλλά αντίθετα αποκτούν επιπρόσθετη μάζα! Αυτά, για να δουν κάποιοι πού μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη ανοησία σε συνδυασμό με την απάτη και τον δόλο.
Τέλος πάντων... Πάμε τώρα να δούμε τι λέει η Laura Knight περί του Έλενιν. Καταρχάς οι ψευτοθεωρίες της βασίζονται στις εντελώς εσφαλμένες θεωρίες του McKenny, προσθέτοντας λίγη ακόμα δική της φαντασία... Έτσι, για παράδειγμα ανέφερε ότι ο κομήτης θα συναντηθεί με κάποια «σκοτεινή ύλη» στην ζώνη των αστεροειδών και μπορεί να παρασύρει κατά μήκος της μεγάλη ποσότητα ύλης, έτσι που... να περάσει μέσα από τη Γη, καταστρέφοντάς την!!! Όμως, ο κομήτης πέρασε και φυσικά
τίποτα τέτοιο δεν συνέβη...
Αλλά όλη αυτή η τρέλα άρχισε να διαδίδεται σαν ιός στο διαδίκτυο στη διάρκεια των περασμένων μηνών. Και βέβαια οι απατεώνες που προσπαθούν να φοβερίσουν τον κόσμο, άρχισαν σιγά σιγά να προσθέτουν κι άλλους παρόμοιους μύθους, χτίζοντας νέες ψευτοθεωρίες.
Έτσι, ειπώθηκε ότι ο επιστήμονας που ανακάλυψε τον κομήτη, ο Ρώσος αστρονόμος Έλενιν, δεν... υπάρχει (!), αλλά το όνομα του κομήτη είναι ένα κρυπτογράφημα: ELENIN, δηλ. ακρωνύμιο του Extinction Level Event Nibiru Is Near (Εξάλειψη Επιπέδου Συμβάντος Νιμπίρου Είναι Κοντά)!!!... Βέβαια, αν οι παραπάνω εβραιομασόνοι απατεώνες είχαν λίγη περισσότερη φαντασία, θα μπορούσαν να πουν ότι το ELENIN προέρχεται από το αρχικό Ε (της λέξης Enigma) και το Lenin!!!

Τελικά, ο Έλενιν πέρασε και κατευθύνεται προς το αχανές σύμπαν. Και πάλι οι ιουδαιογενείς καλικάντζαροι προσπάθησαν να «σπάσουν» την ψυχολογία του κόσμου, γεννώντας μέσα στα αρρωστημένα κεφάλια τους νέες ψευτοθεωρίες.
Σαν να προσπαθούν συνέχεια να κρατούν την ανθρωπότητα σε υπερένταση και σε άγχος. Κι αυτοί να κυβερνάνε ανενόχλητοι, πάνω στον φόβο και τον πόνο των απλών ανθρώπων. Χρέος μας να καταπολεμήσουμε την τακτική αυτή των εβραιοσιωνιστών! Να αποκαλύπτουμε κάθε φορά τις επιστημονικές τους απάτες!
Γιάννης Ελευθερίου Δρ. Φυσικής, ερευνητής
elora