
Το ανώμαλο αυτό φαινόμενο συνέβη σε επαρχία που βρίσκεται κοντά στη...
διάσημη λίμνη Τιτικάκα. Η ρωγμή έγινε εμφανής αμέσως. Η γη άνοιξε σαν να ασκούνταν τεράστια πίεση σ' εκείνο το σημείο, ενώ εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση και πολύ μεγάλα κομμάτια εδάφους.
Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η ρωγμή δεν εμφανίστηκε μετά από σεισμό. Γενικά, δεν συνέβη καμία καταστροφή στην περιοχή. Η Γη άνοιξε έτσι απλά. Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι το φαινόμενο δεν σχετίζεται με καμία πρόσφατη καταστροφή, εντούτοις παραμένουν σε σύγχυση ως προς τα αίτια.
Παρόμοιες ρωγμές εμφανίστηκαν και στη γειτονική Βολιβία, ενώ πριν από λίγο καιρό εντοπίστηκε άλλη μία ρωγμή στην Αιθιοπία.
Ενδεχομένως αυτά τα φαινόμενα να συμβαίνουν στη Φύση και φαίνεται πως οι ήπειροι κυριολεκτικά υποχωρούν μπροστά στην ανθρωπότητα.
Πηγή: the Watchers
enimerwsi.com