Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η New York Times στο iPad




Ένα νέο τεχνολογικό βήμα έκανε σήμερα η καθημερινή εφημερίδα New York Times και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η αμερικανή εφημερίδα παρουσίασε μια νέα εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για το δημοφιλές tablet της Apple και η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Η νέα εφαρμογή της εταιρίας The Times Co. θα ονομάζεται "NYTimes App for iPad" και πρόκειται να αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή της εφημερίδας "Editors' Choice App" η οποία παρέχει μία επιλογή άρθρων....



Η εταιρεία ανέφερε ότι η εφαρμογή η οποία προς το παρόν είναι δωρεάν, θα γίνει επί πληρωμή όταν θα απαιτείται από τους χρήστες να πληρώνουν για να δουν και ολόκληρη την ιστοσελίδα της αμερικανικής εφημερίδας.

Η NYT έχουν ανακοινώσει ότι από το 2011 η ιστοσελίδα τους θα γίνει συνδρομητική.

Η νέα εφαρμογή διαθέτει 25 κατηγορίες, περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες, καθώς και ένα σύστημα ειδοποίησης για νέες ειδήσεις.

"Με την εφαρμογή των NYTimes, οι αναγνώστες μας μπορούν να βυθιστούν σε μία οξεία δημοσιογραφία και απαιτητική με πλούσιο περιεχόμενο πολυμέσων, σχεδιασμένη για μια πρώτη εμπειρία στο iPad" δήλωσε η Γιασμίν Νάμινι, αντιπρόεδρος του Μάρκετινγκ.
protothema.gr