Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

H νέα «Spring Collection» της HP


H νέα «Spring Collection» της HP στην κινηματογραφική ταινία «Sex and the City 2»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010, 08:50
Η HP ανακοινώνει την συνεργασία της με τη Warner Bros σε επίπεδο global marketing: η συνεργασία αφορά στη νέα σειρά «tech couture» προϊόντων της HP και εγκαινιάζεται με την ταινία της New Line Cinema «Sex and the City 2», η οποία έκανε την πρεμιέρα της την Πέμπτη 27 Μαΐου. Με αυτή τη συνεργασία, η HP ενισχύει τη σχέση της και ανανεώνει τη δέσμευσή της απέναντι στους fashion trendsetters, καθώς συνεχίζει να εμπνέει τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο με τους stylish υπολογιστές της.



Η HP είναι πρωτοπόρος στο να συνδυάζει τη μόδα με την τεχνολογία. Το 2008 ...
αποκάλυψε το HP Mini Vivienne Tam notebook στο Fashion Week της Νέας Υόρκης (http://h30418.www3.hp.com/index.jsp?rf=sitemap&fr_story). Το λανσάρισμα του πρώτου «digital clutch» ήταν μόνο η αρχή μιας νέας πορείας για την HP, η οποία οδήγησε και στη συνεργασία με την παραγωγή της ταινίας Sex and the City 2.

«Η HP γίνεται όλο και πιο αναγνωρίσιμη ως ένα brand συνώνυμο του στυλ και του πρωτοποριακού design», αναφέρει ο Jean-Pierre Le Calvez, vice-president, Marketing, Personal Systems Group, HP EMEA. «Το Sex and the City 2 δημιουργεί και καθιερώνει τάσεις. Γι’ αυτό και μας δίνει εξαιρετική αφορμή να μιλήσουμε για τη μόδα και να μοιραστούμε τη stylish σειρά υπολογιστών ‘Spring collection 2010’ με όλο τον κόσμο.»

Η πρωταγωνίστρια και συμπαραγωγός της ταινίας, Sarah Jessica Parker, θα συμμετάσχει στην επόμενη παγκόσμια καμπάνια επικοινωνίας της HP. Το μήνυμά της θα είναι «PC is Personal Again» (ο Προσωπικός Υπολογιστής / PC = Personal Computer, είναι Προσωπικός ξανά), με στόχο να μας δείξει πώς η τεχνολογία έχει γίνει πλέον πραγματικά προσωπική. Η Parker θα υποδύεται τον εαυτό της -μια σοφιστικέ, γεμάτη ενέργεια γυναίκα, η οποία χρησιμοποιεί υπολογιστή HP, γιατί την βοηθά να ανταποκρίνεται στους πολλαπλούς της ρόλους ως μητέρα, σχεδιάστρια και παραγωγό ταινιών, πάντοτε με στυλ.



Η HP στην ταινία
Το Sex and the City 2 αναδεικνύει τα νέα προϊόντα HP, τα οποία συνδυάζουν την premium τεχνολογία με το στυλ. Το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition έκανε το ντεμπούτο του στο Fashion Week της Νέας Υόρκης, ως μέρος της ανοιξιάτικης συλλογής τής Tam για το 2010 (http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press). Το νέο HP Mini συνδυάζει την premium τεχνολογία στα PC με το υπέροχο design «Butterfly Lovers».
zougla.gr/ M.A.R.C-review