Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΗΡ Deskjet 2050 All-in-One


Φιλικότερο προς το περιβάλλον, μειωμένο κόστος εκτύπωσης


H HP ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο εκτυπωτικό σύστημα Deskjet, τα μοντέλα του οποίου είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν αξιόπιστα αποτελέσματα σε υψηλή ποιότητα, προσιτό κόστος αγοράς τόσο του εκτυπωτή όσο και των αναλωσίμων, ενώ είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον. Στο νέο εκτυπωτικό σύστημα, περιλαμβάνεται η...
ανανεωμένη σειρά δοχείων μελάνης βασικής και υψηλής χωρητικότητας, τα οποία είναι συμβατά με τα νέα μοντέλα Deskjet. Βασικό χαρακτηριστικό της νέας κατηγορίας, είναι η δυνατότητα εκτύπωσης κειμένου πιστότητας laser και η εκτύπωση εικόνων με έντονα και ζωντανά χρώματα, σε επίπεδο τιμής που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.



HP Deskjet 2050 All-in-One
Η νέα πρόταση της ΗΡ είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για οικιακούς χρήστες που χρειάζονται ένα κομψό και οικονομικό πολυμηχάνημα μικρών διαστάσεων, με ευέλικτα και έξυπνα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή καθημερινών εγγράφων. To HΡ Deskjet 2050 AiO, το πρώτο μοντέλο της νέας κατηγορίας Deskjet, υποστηρίζει τη νέα σειρά δοχείων μελάνης ΗΡ 301και έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό την κατανάλωση χαμηλής ενέργειας. Ενδεικτικά, το Deskjet 2050 AiO καταναλώνει 9 watts σε κατάσταση λειτουργίας (active mode), 2.3 watts σε κατάσταση αναμονής (standby mode), 1.2 watts σε κατάσταση αδράνειας (sleep mode) και 0.3 watts κατά την διάρκεια απενεργοποίησης. Επιπλέον, υποστηρίζει κεφαλές νέας σχεδίασης, ενώ και ο δίσκος χαρτιού είναι κατάλληλα σχεδιασμένος ώστε να εναρμονίζεται με το νέο εκτυπωτικό σύστημα.

Δοχεία μελάνης βασικής & υψηλής χωρητικότητας ΗΡ 301
Η νέα σειρά δοχείων μαύρης και τρίχρωμης μελάνης ΗΡ 301 διατίθεται σε συσκευασίες βασικής και υψηλής χωρητικότητας. Η βασική χωρητικότητα αποδίδει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα αποτελέσματα, όπως όλα τα μέσα εκτύπωσης που ανήκουν στην κατηγορία αυθεντικών ΗΡ αναλωσίμων. Για τους χρήστες που εκτυπώνουν μεγάλους όγκους, το δοχείο μαύρης μελάνης υψηλής χωρητικότητας ΗΡ 301ΧL αποδίδει έως και 2,5 φορές περισσότερες εκτυπώσεις σε σχέση με το αντίστοιχο βασικής χωρητικότητας, ενώ το δοχείο μελάνης τριών χρωμάτων υψηλής χωρητικότητας ΗΡ 301ΧL αποδίδει σχεδόν τις διπλάσιες σελίδες σε σχέση με το δοχείο βασικής χωρητικότητας. Και στις δύο εκδόσεις τους, τα δοχεία ΗΡ 301 αποδίδουν περισσότερες σελίδες σε χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα προγενέστερα δοχεία μελάνης Deskjet.

Φιλικότερα προς το περιβάλλον
Tο νέο πολυμηχάνημα HP Deskjet 2050 AiO και τα αντίστοιχα σε αυτό δοχεία μελάνης ΗΡ 301, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Το HP Deskjet 2050 AiO σε κατάσταση λειτουργίας (active mode) περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας στο ήμισυ σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα και φέρει πιστοποίηση ENERGY STAR4. Αναφορικά με την συσκευασία του, είναι κατασκευασμένη στο 99% από ανακυκλωμένα ή επαναχρησιμοποιημένα υλικά. Τα δοχεία μελάνης ΗΡ 301 είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό 70%, ενώ για τις συσκευασίες τους χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα ή επαναχρησιμοποιημένα υλικά, σε ποσοστό 100%.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Το νέο HP Deskjet 2050 All-in-one και τα αντίστοιχα σε αυτό δοχεία μελάνης ΗΡ 301, θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στο τέλος Ιούνιου, σε τιμές που αναμένεται να διαμορφωθούν ως εξής:

HP Deskjet 2050 All-in-one / CH350B: 59€

Δοχείο μαύρης μελάνης ΗΡ 301 / CH561EE: 11,90€

Δοχείο μαύρης μελάνης ΗΡ 301ΧL / CH563EE: 24,50€

Δοχείο τριών χρωμάτων ΗΡ 301 / CH562EE: 14,90€

Δοχείο τριών χρωμάτων ΗΡ 301XL / CH564EE: 24,50€

(οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 21%)
zougla.r/ M.A.R.C-review