Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Διπλής χρήσης ακουστικά για PC / Mac και για ακρόαση υψηλής ποιότητας


Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010, 08:36
Επαναστατική σχεδίαση, με αποσπώμενο voice tube για κρυστάλλινη ποιότητα ομιλίας

• Ακουστικά υψηλής ποιότητας ήχου με μονάδα οδήγησης 30 mm
• Μοναδικής σχεδίασης μικρόφωνο διπλής λειτουργίας, με αποσπώμενο voice tube για περισσότερο κρυστάλλινη ομιλία (μοντέλα DR-350USB, DR-320DPV)
• Ελαφριά, με άνετη σχεδίαση για πολύωρη χρήση
• Προσαρμογέας USB για απευθείας σύνδεση με το PC (μοντέλο DR-350USB)



Τα DR-350USB και DR 320DPV συμπληρώνουν μοναδικά το netbook, το notebook ή το επιτραπέζιο PC σας, προσφέροντας διαυγή ήχο hi-fi: είναι ιδανικά είτε για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο, μέσω VoIP, είτε για να συμμετέχετε σε on-line multi-player παιχνίδια… ή απλά για να χαλαρώνετε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική. Και τα δύο μοντέλα είναι ιδανικά για να ακούτε μουσική και podcast στο PC / Mac ή στο laptop σας, καθώς συνδυάζουν τη μοντέρνα σχεδίαση και τον υψηλής πιστότητας ήχο. Τα DR-350USB και DR-320DPV διαθέτουν
μια μονάδα πολυκατευθυντικού μικροφώνου υψηλής ποιότητας, η οποία είναι ενσωματωμένη διακριτικά στα ακουστικά.



Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό των μοντέλων είναι το παρεχόμενο voice tube, που κατευθύνει τον ήχο της ομιλίας απευθείας από το στόμα στο μικρόφωνο, μειώνοντας τα επίπεδα του θορύβου, όταν επικοινωνείτε με φίλους, συγγενείς ή συμπαίκτες στο διαδίκτυο. Το voice tube μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία όταν δεν συμμετέχετε σε κάποια συνομιλία, μετατρέποντας τα ακουστικά σε ένα κομψό ζευγάρι μουσικών ακουστικών για το notebook ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Τα δύο νέα μοντέλα ακουστικών έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση στη χρήση. Η ελαφριά, ρυθμιζόμενη στέκα στήριξης στο κεφάλι και τα αφρώδη μαξιλαράκια για τα αυτιά διασφαλίζουν τη ξεκούραστη χρήση, για όση διάρκεια τα χρησιμοποιείτε. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε την προσωπική σας νότα, επιλέγοντας το DR-320DPV σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με το δικό σας VAIO.



Ο ήχος από τον οδηγό ακριβείας των 30 mm από φερίτη είναι ευκρινής και καθαρός, είτε μιλάτε με τους συγγενείς σας, όπου κι αν βρίσκονται, είτε απολαμβάνετε την ψηφιακή μουσική συλλογή σας. Ιδανικό για σύνδεση στο laptop ή τον σταθερό υπολογιστή σας, το καλώδιο των 2,5 μέτρων του DR-320DPV διαθέτει και τη δυνατότητα in-line ρύθμισης της έντασης. Είναι ένας απλός τρόπος να προσαρμόζετε γρήγορα την ένταση του ήχου, ακόμα και σε απόσταση από το πληκτρολόγιο του computer σας. Όταν ακούτε μουσική και δεν χρησιμοποιείτε τα ακουστικά για ομιλία, μπορείτε να τοποθετήσετε το βύσμα του μικροφώνου σε μια βολική θήκη, ώστε να αποφεύγετε την παρουσία περιττών καλωδίων.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, το DR-350USB διαθέτει έναν προσαρμογέα USB με ενσωματωμένα χειριστήρια έντασης και σίγασης. Έτσι, μπορεί να εξασφαλίζει απευθείας καθαρά ψηφιακή σύνδεση, ενώ παράλληλα να σας επιτρέπει να ελευθερώσετε την είσοδο του υπολογιστή σας από το βύσμα των ακουστικών και να συνδέσετε κάποιο ζευγάρι ηχείων.



Το επίσης διαθέσιμο νέο μοντέλο DR-310DP, ένα ιδιαίτερα ελαφρύ ζευγάρι ακουστικών PC, με το in-line μικρόφωνό του διακριτικά κρυμμένο, είναι ιδανικό για συνομιλίες μέσω VoIP, για παιχνίδια στο διαδίκτυο και για να ακούτε τους αγαπημένους σας ήχους. Τα υψηλής ποιότητας ακουστικά διαθέτουν ένα λεπτό, άνετο στην εφαρμογή τμήμα στήριξης στο κεφάλι και μαξιλαράκια για τα αυτιά, ενώ θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις χρωματικές αποχρώσεις του λευκού, ροζ και γαλάζιου.
Τα νέα μοντέλα ακουστικών PC της Sony, τα DR-350USB, DR-320DPV και DR-310DP, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Απρίλιο του 2010.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

                                                     DR-350USB                 DR-320DPV                     DR-310DP
Τύπος ακουστικών                     Ανοικτά                            Ανοικτά                               Ανοικτά
Απόκριση συχνότητας               14-22.000 Hz                 14-22.000 Hz                14-22.000 Hz
Οδηγός                                        30 mm, φερίτη                30 mm, φερίτη               30 mm, φερίτη
Ισχύς                                              1.000 mW                     1.000 mW                      1.000 m
Μικρόφωνο                               Πολυκατευθυντικό         Πολυκατευθυντικό   Τύπου in-line πολυκατευθυντικό
Μήκος καλωδίου             1,2 μ. (an.) +1,3 μ. (USB)              2,5 μ.                          1,2 μ.
Βάρος                 110 γρ. (ακουστ.) + 20 γρ. (ad USB)        110 γραμ.                   60 γραμ.
Διαθέσιμα χρώματα                       Χρυσό                        Κόκκινο, μαύρο            Λευκό, ροζ, γαλάζιο
zougla/ M.A.R.C-review