Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ουφολόγος εντόπισε «βυθισμένους δίσκους εξωγήινων» στον Θερμαϊκό

Η  " HELLAS -SCIENCE & TECHNOLOGY Επαλήθευσε τη
φωτογραφία- που παρουσιάζεται και στο βίντεο, από το GOOGLE EARTH.

Κατά τον ουφολόγο, οι εξωγήινοι αυτοί ανήκουν στη φιλειρηνική φυλή W56 και οι ιπτάμενοι δίσκοι τους βυθίστηκαν ανοιχτά της Μηχανιώνας.

Ίσως οι εξωγήινοι να ζουν ανάμεσά μας, αφού ο αυτοαποκαλούμενος ειδικός σε θέματα UFO, Σκοτ Ουόρινγκ, θεωρεί πως εντόπισε «βυθισμένους δίσκους εξωγήινων» στον Θερμαϊκό με τη βοήθεια του Google Earth.Κατά τον Ουόρινγκ, ένας ιπτάμενος  δίσκος εξωγήινων βρίσκεται βυθισμένος στα ανοιχτά της Νέας Μηχανιώνας.


Όπως έγραψε στο ιστολόγιο του, με τίτλο «ET Data Base»:

«Υπάρχει ένας στόλος UFO στα παράλια της Ελλάδας όταν κοιτάζετε, χρησιμοποιώντας το Google Earth. Το μικρότερο είναι 80 μέτρα και το μεγαλύτερο είναι περίπου 200 μέτρα σε ακτίνα, σύμφωνα με τον χάρακα της Google. Το μικρότερο έχει κοίλωμα στο κέντρο του, που με κάνει να πιστεύω ότι μοιάζει με κλασικό δίσκο».
Μάλιστα, ο ίδιος δημιούργησε και σχετικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο εξηγεί τη θεωρία του.
Ο Ουόρινγκ συγκρίνει το μέγεθος του πρώτου υποβρύχιου αντικειμένου με ένα «γήπεδο ποδοσφαίρου», υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να έχει εμφανιστεί στην περιοχή το 2016, σύμφωνα με την ανάλυσή του. Έπειτα, πιστεύει πως εντοπίζει και άλλα παρόμοια σχήματα κατά μήκος της ακτογραμμής.
Σύμφωνα με τον ουφολόγο, υπάρχει μία βάση εξωγήινων όχι πολύ μακριά από την Ελλάδα κοντά στο κάστρο Rocca Pia της Ιταλίας. Η εξωγήινη αυτή φυλή αυτοαποκαλείται W56 και έρχεται… εν ειρήνη. Πολλοί εξωγήινοι ζουν στην περιοχή και έχουν έρθει σε επαφή πολλές φορές με ανθρώπους.

Πολλοί χρήστες τους Διαδικτύου, εντούτοις, δεν συμμερίστηκαν τον ενθουσιασμό του Ουόρινγκ και εξέφρασαν τον σκεπτικισμό τους.
https://www.in.gr/