Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Για πρώτη φορά το αμερικανικό Ναυτικό αναγνώρισε πως βίντεο που δείχνουν αερομαχίες μαχητικών με... UFO είναι αληθινά!


Για πρώτη φορά στην Ιστορία, οι επίσημες Αρχές στις ΗΠΑ αναγνώρισαν πως διακινούμενα βίντεο που απεικονίζουν αερομαχίες αμερικανικών μαχητικών του Ναυτικού με ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα) είναι... αληθινά!
Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και παίζεται από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.
US Navy finally confirms three UFO videos where pilots reveal encounters with ‘flying saucers’ are REAL after they were leaked online αναφέρει η βρετανική Sun.
What are they hiding? US Navy confirms UFO video – but it wasn't meant for public release αναφέρει η βρετανική express
Tο τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν τρία βίντεο, στα οποία αμερικανικά μαχητικά καταδιώκουν «αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα», ή UFO όπως τα κατονόμασαν.
Τα βίντεο κυκλοφορούν εδώ και μέρες, ωστόσο άπαντες τα θεωρούσαν ότι ήταν «ψεύτικα» κάτι που έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.
Όμως ο εκπρόσωπος του Ναυτικού των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των βίντεο και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας πως «δεν είχε δοθεί έγκριση να παρουσιαστούν στο κοινό». Αυτό σημαίνει ότι τα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι επισήμως αληθινά και άγνωστο πώς, διέρρευσαν από το αρχηγείο του αμερικανικού Ναυτικού.
Το Ναυτικό των ΗΠΑ χαρακτηρίζει «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα» τα αεροσκάφη που καταδιώκουν οι Αμερικανοί πιλότοι. Στα βίντεο φαίνεται καθαρά η αερομαχία που έχει καταγράψει η κάμερα.
Ο εκπρόσωπος του Ναυτικού επιβεβαίωσε μεν ότι πρόκειται για αυθεντικά βίντεο, που δεν έπρεπε να είχαν διαρρεύσει, αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για εξωγήινα αεροσκάφη, ή κάτι άλλο.
Το ένα βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο στο σκοτάδι, δευτερόλεπτα πριν... εξαφανιστεί με ιλλιγιώδη ταχύτητα από το οπτικό πεδίο του Αμερικανού πιλότου και του ραντάρ.
Το άλλο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με απίστευτα μεγάλη ταχύτητα απευθείας πάνω στο αμερικανικό αεροπλάνο, πριν κάνει την τελευταία στιγμή μανούβρα και εξαφανιστεί στο πίσω μέρος, με τον πιλότο να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ότι δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που πέρασε.
Το τρίτο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να ελίσσεται μπροστά στο αμερικανικό μαχητικό, ενώ οι πιλότοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους.
Θα πρέπει να τονίσουμε πριν αρχίσουν οι εικασίες για εξωγήινους ότι το ακρωνύμιο ΑΤΙΑ σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει: Ένα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο. Τίποτε παραπάνω τίποτε παρακάτω.
Υπάρχει μάλιστα και σχετικό ακρωνύμιο για υποβρύχια αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα (Unidentified submerged object ) USO.
Βέβαια κάποιος θα πει και τι ειναι αυτά τα αντικείμενα ποιος τα πιλοτάρει; Μέχρι να αναγνωριστούν επισήμως, παραμένουν άγνωστα.
Δείτε τα βίντεο, τα οποία κρατούσαν ως μυστικά oι αμερικανικές αρχές.

pronews