Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Σνόουντεν: «Εξελιγμένος πολιτισμός βρίσκεται στα έγκατα της Γης»


O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν (Edward Joseph Snowden), o Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου,  για την NSA και την CIA και το 2013 διοχέτευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις, μάλλον έχει βαλθεί ή να μας τρελάνει ή να κάνει καριέρα ως διεθνής συνωμοσιολόγος.
Από τη Βενεζουέλα, όπου του έχει δοθεί άσυλο, φέρεται να ισχυρίζεται ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι και ΑΤΙΑ που μας επισκέπτονται αλλά και ότι υπάρχει ένας υπόγειος γήινος εξελιγμένος πολιτισμός που ζει στον μανδύα, στο εσωτερικό της Γης.
«Στα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης δεν ξέρουν τι να κάνουν σχετικά με τα ΑΤΙΑ, και η επίσημη ιστορία ότι είναι όλα μετεωρολογικά μπαλόνια ή φυσικά φαινόμενα έχει ξεκάθαρα απορριφθεί.
Αν μη τι άλλο, αυτά τα έγγραφα μιλούν σχετικά με τα ΑΤΙΑ ως μετά βεβαιότητας να κατευθύνονται από μια ευφυΐα πέρα από τη δική μας.
Καθώς προκύπτει, οι πιο αξιόπιστες και ανεξήγητες θεάσεις είναι οχημάτων που έχουν εντοπιστεί να εγκαταλείπουν την επιφάνεια της θάλασσας σε υδροθερμικούς αγωγούς και κατευθείαν να εισέρχονται σε ηλιακή τροχιά.
Επειδή τα συστήματα εντοπισμού βαλλιστικών πυραύλων και τα σόναρ μεγάλων βαθών κρατούνται απόρρητα και κρατικά μυστικά, οι επιστήμονες δεν έχουν πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με αυτά τα αντικείμενα.
Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν συμβόλαια με την DARPA είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει ένα είδος πιο ευφυές από τον Χόμο Σάπιενς που ζει [υπόγεια] στον μανδύα της Γης.
Έχει νόημα, εάν το σκεφτείτε, επειδή εκεί είναι το μόνο μέρος που οι συνθήκες παρέμειναν πάνω κάτω σταθερές για δισεκατομμύρια χρόνια. (…)
Ο Πρόεδρος [προφανώς των ΗΠΑ] λαμβάνει καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές τους, αλλά οι αναλυτές πιστεύουν ότι η τεχνολογία τους είναι τόσο εξελιγμένη ώστε να έχουμε ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης σε περίπτωση ενός πιθανού πολέμου.
Η γενική αίσθηση είναι ότι δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από μυρμήγκια από τη δική τους οπτική, έτσι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να συμπάσχουν [για εμάς] ή να κάνουν κάποια απόπειρα επικοινωνίας, και το υπάρχον σχέδιο εκτάκτου ανάγκης είναι να ενεργοποιήσουμε πυρηνικά όπλα σε σπήλαια βαθιά στη Γη, όχι γιατί μπορούμε να τους καταστρέψουμε αλλά με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να αποθαρρύνουν περαιτέρω επιθέσεις».
Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος σήμερα Έντουαρντ Σνόουντεν πήρε άσυλο στη Βενεζουέλα από το καλοκαίρι του 2013. Ο πρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαδούρο δήλωσε στις 5 Ιουλίου 2013 ότι αποφάσισε να προσφέρει «ανθρωπιστικό άσυλο» στον νεαρό Αμερικανό και την 1η Αυγούστου 2013 ο Σνόουντεν αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Σερεμέτιεβο της Μόσχας, καθώς η Ρωσία παραχώρησε σε αυτόν προσωρινό πολιτικό άσυλο για ένα χρόνο. Ο Σνόουντεν μεταφέρθηκε σε άγνωστη αλλά ασφαλή τοποθεσία.
Η αντίδραση της αμερικανικής κυβέρνησης ήταν η δυσαρέσκεια για την απόφαση της Μόσχας να δώσει άσυλο στον Σνόουντεν.
Να σημειώσουμε εδώ ότι οι θεωρίες περί ενός εξελιγμένου πολιτισμού στο εσωτερικό του πλανήτη μας δεν είναι καινούργιες. Γνωστές είναι οι δοξασίες περί Κούφιας Γης, της οποίες συμμερίζονταν και οι ναζί, αλλά και το μυθιστόρημα Ταξίδι στο Κέντρο της Γης (1864) του Ιούλιου Βερν.
Πηγή: metafysika.gr