Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

LG OLED Wallpaper, μία οθόνη τόσο λεπτή σχεδόν όσο το πάχος ενός φύλλου χαρτιού


Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας 55 ιντσών LG OLED Wallpaper, της εντυπωσιακής Digital Signage λύσης, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών με τον καινοτόμο και λεπτό σχεδιασμό της.
Με πάχος μόλις 3,65 χιλιοστά, τόσο λεπτό όσο το πάχος ενός φύλλου χαρτιού, το νέο αυτό μοντέλο, αποδεικνύει την τεχνολογική υπεροχή της LG για ακόμη μία φορά.
Ο ιδιαίτερα λεπτός και μοναδικά κομψός σχεδιασμός του, ενδείκνυται για την κατασκευή εντυπωσιακών digital signage εγκαταστάσεων. Η νέα οθόνη της LG αποτυπώνει εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με ολοζώντανα χρώματα, προσφέροντας μια μοναδική, καθηλωτική εμπειρία προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων και περιεχομένου.
Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία OLED αποδίδει το «απόλυτο μαύρο» και μια καταπληκτική αντίθεση για πιο ευκρινείς και πιο ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα όρια στην επαγγελματική κατηγορία.
Με ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, η νέα οθόνη της LG συνεισφέρει στο μέγιστο βαθμό στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους ιδιαίτερης και προσεγμένης αισθητικής, όπως εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και σύγχρονους χώρους τέχνης.
Η 55» LG OLED Wallpaper είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.
lgdfscr2
http://techit.gr/