Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την ακτινοβολία (SAR) που εκπέμπει το κινητό σου.


Aφιερωμένο σ' ένα φίλο που ο εγκέφαλος του δεν άντεξε και έφυγε σε ηλικία 32 ετών.

(Τα κόκκινα Γράμματα είναι υπερσύνδεσμοι που σας οδηγούν σε σχετικά άρθρα).

Γνωρίζετε οι περισσότεροι από σας που δεν δέχεστε τα πράγματα όπως σας τα ...παρουσιάζουν οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, την συνωμοσία των κινητών τηλεφώνων με την τεράστιαακτινοβολία που εκπέμπουν (τα περισσότερα από αυτά) και τιςσυνέπειες αυτών στον εγκέφαλο (εκτός απ'το ψήσιμο) και τοDNA μας.

Αυτό το ποστ ως σκοπό έχει την προσωπική έρευνα και ουσιαστικά την αφύπνιση πολλών από εσάς που δεν έχετε ιδέα για τους κινδύνους που διατρέχετε, θεωρώντας το τηλέφωνό σας άκακο και το έχετε ως ''εργαλείο'' για να μιλάτε ώρες ατελείωτες.  

Για τιμές SAR έως 0,4 είναι καλό, από 0,4 - 0,7 μέτριο και για 0,7 έως 1 πρέπει να αποφεύγεται! Για πάνω από 1 δεν το συζητάμε καν!!!! Το όριο στην Ευρώπη είναι τα 2 W/Kg και στην Αμερική 1,6. 

Ανοίξτε το καπάκι του κινητού σας, δείτε το μοντέλο και ψάξτε στις επόμενες λίστες το μέγεθος της ακτινοβολίας που εκπέμπει.
1) http://www.sarshield.com/english/radiationchart-lg.htm 
2) http://aktinobolia.wordpress.com/prostasia/sar/ 

Επίσης μπορείτε πολύ απλά να γράψετε στο Google το μοντέλο του κινητού σας και δίπλα τα αρχικά SAR  πχ samsung galaxy s3 sar. 

Δυστυχώς είναι πάρα πολλού αυτοί που επιλέγουν το κινητό σύμφωνα με την ''ομορφιά'' και το γούστο τους και όχι για την ακτινοβολία που εκπέμπει ... ΏΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ! ΤΙ ΛΕΤΕ;

http://master-lista.blogspot.gr