Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Νέα ευρεία οθόνη LED από τη Lenovo

Η Lenovo ανακοινώνει το λανσάρισμα της Lenovo LS1922 widescreen οθόνης για τις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις αλλά και για όσους αναζητούν μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη οθόνη για μαζική ανάπτυξη.

Η πρώτη 18,5 ιντσών οθόνη της Lenovo συνδυάζει την ανταπόκριση στις απαιτήσεις του Energy Star 5.1 με τις πιστοποιήσεις TCO 5,2 αλλά και τον σχεδιασμό σύμφωνα με τα τελευταία κριτήρια Energy Star. Επίσης, χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και επιτυγχάνει 20% μεγαλύτερη εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας από το προηγούμενο μοντέλο.

Με προσιτή τιμή και κομψή σχεδίαση, η νέα οθόνη Lenovo LS1922 λειτουργεί ως ιδανικός σύντροφος της σειράς ThinkCentrer Edge desktops και ThinkPad Laptops της Lenovo. Το μικρό εμβαδό της βάσης της οθόνης καθώς και η ρυθμιζόμενη κλίση της παρέχουν επιπλέον χώρο στην επιφάνεια εργασίας για άλλες συσκευές ή για έναν πιο άνετο χώρο εργασίας.


Άλλα χαρακτηριστικά της οθόνης LS1922 περιλαμβάνουν 1000:1 contrast ratio για μια οπτικά εντυπωσιακή εικόνα, γωνία θέασης 170/160 βαθμών, καθώς και εντυπωσιακά γρήγορο χρόνο απόκρισης 5ms. Η full unpacked έκδοση της οθόνης Lenovo LS1922 έχει διαστάσεις 210.0mm x 370.1mm x 442.2mm (Δ x Υ x Π) και ζυγίζει μόλις 2,97 κιλά.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η οθόνη Lenovo LS1922 θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές από τον Μάρτιο από τους επιχειρηματικούς εταίρους και από την ιστοσελίδα της Lenovo, www.lenovo.com. Η προτεινόμενη τιμή της είναι στα €104.

Για τα τελευταία νέα της Lenovo γραφτείτε στο Lenovo RSS feeds ή ακολουθήστε τη Lenovo στο Twitter και στο Facebook.
zougla.gr