Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο με 2 κάμερες

Parrot AR.Drone

To Parrot AR.Drone είναι το πρώτο ελικόπτερο-gadget το οποίο μπορεί να πετάξει μέσω application από κάθε iPhone/iPod Touch/iPad ή Android.

Συνδέεται μέσω Wi-Fi με τη συσκευή του χρήστη και έχει εμβέλεια πτήσης 50 μέτρα.

Ειδικά σχεδιασμένο για πτήσεις σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους, διαθέτει δύο ενσωματωμένες κάμερες. Μία κάμερα μπροστά και μία στο κάτω μέρος για να μεταφέρει την εικόνα πτήσης σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του iPhone/iPod Touch/iPad ή Android.

Μέσω των application, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τις εικόνες και τα video που καταγράφουν οι κάμερες του ή ακόμα να συμμετέχει σε εικονικές αερομαχίες με δεύτερο παίχτη Drone.


Με ειδικά αισθητήρια μπορεί να κρατάει σταθερό ύψος πτήσης στα 50 εκατοστά, καθώς απογειώνεται και προσγειώνεται αυτόματα. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 18km/h.
Ο χρόνος πτήσης είναι 12 λεπτά, ο χρόνος επαναφόρτισης των μπαταριών είναι 90 λεπτά και υπάρχει η δυνατότητα αγοράς επιπλέον
μπαταριών για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Στο ΥouΤube υπάρχουν πάνω από 9000 video ανεβασμένα από χρήστες από όλο το κόσμο με ατελείωτες ώρες πτήσεων και εφαρμογών.

Διαθέσιμο σε 3 χρώματα : Πράσινο, Κίτρινο και Μπλε. Πάντα σε συνδυασμό με το ΠορτοκαλίΛεπτομέρειες, προμήθεια κ.λ.π. στο:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=93&prid=404&cid=195