Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η ψυχαγωγία γίνεται εμπειρία για όλους



Μία νέα εποχή ξεκινάει για τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Ο ΟΤΕ παρουσιάζει την υπηρεσία ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου και ενοποιεί το σύνολο των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης που προσφέρει κάτω από την κοινή ονομασία ΟΤΕ TV.

Η υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης από τον ΟΤΕ, κάνοντας την ΟΤΕ TV διαθέσιμη παντού στην Ελλάδα, σε προσιτές τιμές. 




H ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου περιλαμβάνει περισσότερα από 45 κανάλια, εκ των οποίων τα 8 υψηλής ευκρίνειας (High Definition) χωρίς επιπλέον χρέωση, που διατίθενται σε 2 θεματικά πακέτα:

• Family Pack – Η βασική υπηρεσία που περιλαμβάνει:
o Ελεύθερα Ελληνικά αναλογικά και ψηφιακά κανάλια,
o Κανάλια με σειρές και ταινίες (Universal, Fox Life, FX, Sundance Channel HD)
o Aθλητικά (Eurosport HD, ESPN America HD, Eurosport2, Extreme Sports, ESPN Classic)
o Ντοκιμαντέρ (National Georgaphic Wild HD, Discovery, Discovery Science, Discovery ID)
o Παιδικά (Disney Channel, Nickelodeon HD, Kids Co, Baby TV)
o Lifestyle (TLC, Fashion TV, World Fashion, Style TV)
o Μουσικά (MTV HD, Mad Hits, VH1, C Music TV)
o Ειδησεογραφικά (Euronews, Deutsche Welle, Bloomberg, France 24, Al Jazeera κα)
• Full Pack - Περιλαμβάνει τα κανάλια του Family Pack και επιπλέον τα γνωστά αθλητικά κανάλια του ΟΤE, OTE Sport 1, OTE Sport 2 και ΟΤΕ Sport 3, με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο στα οποία προστίθεται και το νέο κανάλι OTE Sport HD με αθλητικά γεγονότα σε υψηλή ευκρίνεια όπου ξεχωρίζουν το Κύπελλο Ελλάδας, τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Ιταλίας και Γερμανίας, η Formula 1 κ.α.



Επιπλέον, ελεύθερα προς λήψη κανάλια σε κανονική και υψηλή ευκρίνεια υπάρχουν στον δορυφόρο Eurobird 9Α, από όπου εκπέμπει η OTE TV. Επίσης, εάν στην περιοχή είναι διαθέσιμη η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση ο αποκωδικοποιητής της OTE TV μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να πιάνει και όλα τα υπόλοιπα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Η λήψη του σήματος γίνεται μέσω δορυφορικού πιάτου, αποκωδικοποιητή και συνδρομητικής κάρτας. Η ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου δεν προϋποθέτει ύπαρξη σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης. Απευθύνεται τόσο σε πελάτες ΟΤΕ που δε μπορούν να λάβουν την υπηρεσία ΟΤΕ TV μέσω Conn-x αλλά και σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά, ακόμη και εάν δεν έχουν σταθερή τηλεφωνική σύνδεση.

Η εγκατάσταση του αποκωδικοποιητή και του δορυφορικού πιάτου μπορεί να πραγματοποιηθεί και από τον ΟΤΕ, μέσα από ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων εγκαταστατών. Εάν υπάρχει ήδη δορυφορικό πιάτο, που χρησιμοποιείται για τη λήψη άλλης δορυφορικής υπηρεσίας, δεν απαιτείται δεύτερο πιάτο.

Για τους επαγγελματίες (π.χ. χώροι εστίασης) η ΟΤΕ TV έχει δημιουργήσει ξεχωριστά «Επαγγελματικά Πακέτα».

Η γνωστή υπηρεσία Conn-x TV μετονομάζεται σε OTE TV μέσω Conn-x και πλέον τα κανάλια είναι διαθέσιμα μέσω των παραπάνω θεματικών πακέτων, Family Pack και Full Pack . Η ΟΤΕ TV μέσω Conn-x είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι καταναλωτές, παρακολουθούν τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, ενώ με τις υπηρεσίες ΟΤΕ Cinema on Demand και OTE Club On Demand (υπηρεσίες Video On Demand), έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το περιεχόμενο που επιθυμούν (ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τηλεοπτικές σειρές, μουσικά videos, ντοκιμαντέρ, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.α.) και να το παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν.

Με τιμές που για πελάτες ΟΤΕ ξεκινούν από 14,9 ευρώ/μήνα η ΟΤΕ TV κάνει την συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση προσιτή στο ευρύ κοινό. Αναλυτικά, οι νέες τιμές περιγράφονται στους παρακάτω πίνακες:



Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο www.otetv.gr και να παραγγείλουν την ΟΤΕ TV καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online στο www.ote.gr.

Τώρα η ψυχαγωγία γίνεται εμπειρία για όλους

• Μέσω Δορυφόρου και Μέσω Conn-x παντού στην Ελλάδα
• Από 14,9 ευρώ/μήνα για το βασικό πακέτο “Family Pack”
• Τιμή έκπληξη 19,9 ευρώ/μήνα για το “Full Pack”
• 8 κανάλια Ηigh Definition χωρίς επιπλέον χρέωση
zougla