Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ήρθε το Magellan eXplorist GC

Η Magellan ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Magellan eXplorist GC και Magellan ToughCase στην ελληνική αγορά, προϊόντα που απευθύνονται σε απαιτητικούς κατόχους iPhone και iPod touch συσκευών. Το eXplorist GC είναι η πρώτη φορητή συσκευή GPS αποκλειστικά για geocaching και η Magellan ToughCase, μια ανθεκτική και αδιάβροχη προστατευτική θήκη για iPhone και iPod touch, που απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις των outdoor δραστηριοτήτων.


Πιο συγκεκριμένα, το Magellan eXplorist GC είναι μια ισχυρή συσκευή GPS που επιτρέπει το geocaching χωρίς τη χρήση εντύπων και χαρτιών, καθώς παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με το www.geocaching.com και την εισαγωγή σημειώσεων. Επιπλέον, στο eXplorist GC οι χρήστες θα βρουν προ-εγκατεστημένες τις δημοφιλέστερες «γεωκρύπτες», προκειμένου να συμμετέχουν άμεσα σε αυτό το ιδιόμορφο κυνήγι θησαυρού υψηλής τεχνολογίας, να ανακαλύψουν κρυμμένα αντικείμενα, να λύσουν γρίφους και να μοιραστούν τις περιπέτειές τους με τους εκατομμύρια φίλους του geocaching σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επιπλέον, το Magellan eXplorist GC ενσωματώνει δορυφορικό δέκτη GPS SiRF starIII που παρέχει ακρίβεια στίγματος στα 3 μέτρα, έγχρωμη οθόνη με εξαιρετική φωτεινότητα για απρόσκοπτη ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες, πλούσια γραφικά και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης. Το eXplorist GC, διαθέτει επίσης όλες τις κοινές λειτουργίες ενός GPS για outdoor δραστηριότητες -όπως τη δημιουργία στιγμάτων πορείας, ενεργή ιχνηλάτηση και καταγραφέα ταξιδιού-, ενώ λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ για έως και 18 συνεχείς ώρες λειτουργίας.

Παράλληλα, η αδιάβροχη προστατευτική θήκη Magellan ToughCase με τον ενσωματωμένο δέκτη GPS SiRFstarIII, βελτιώνει την ακρίβεια του GPS και επιτρέπει στους κατόχους iPhone και iPod touch να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους συσκευές σε οποιαδήποτε outdoor δραστηριότητά. Επιπλέον, οι συσκευές που προστατεύονται από τη Magellan ToughCase, μπορούν να παραμείνουν βυθισμένες στο νερό σε βάθος μέχρι ένα μέτρο επί τριάντα λεπτά, καθώς η θήκη συμβαδίζει με τα πρότυπα στεγανότητας IPX-7.

Η σχεδίαση της θήκης επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πλήρη πρόσβαση στη Multi-Touch οθόνη της Apple και σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής ακόμα και όταν βρίσκεται μέσα στη θήκη. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία 1840 mAh διπλασιάζεται ο κύκλος ζωής της συσκευής, ενώ η ToughCase είναι απόλυτα συμβατή με iPhone 3G, iPhone 3GS και με iPod touch (2ης και 3ης γενιάς).
nooz