Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Τι γίνεται όταν σε παγκόσμια χαρτονομίσματα παρουσιάζεται η τροχιά του Nibiru; ΒΙΝΤΕΟ


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει σχέδιο με την ελλειπτική τροχιά ενός πλανήτη! Μήπως αυτή η αναφορά μας μιλάει για τον Πλανήτη Χ ..για τον πλανήτη Nibiru. Δείτε το βίντεο και συνεχίστε πιο κάτω για να δείτε ακομα πιο πολλά μυστήρια στα ελβετικά φράγκα!


 Άλλα υπάρχουν και άλλα στοιχεία στα ελβετικά φράγκα. Υπάρχουν σχέδια που δείχνουν ψηλόλιγνες ανθρωποειδής φιγούρες με μακριά λεπτά πρόσωπα , χαρακτηριστικά γνωστά από τα βιβλία και τις έρευνες που είχαν οι Ανουνάκι!  Δείτε παρακάτω... 


Τι γνωρίζει η Ελβετική Κυβέρνηση και δίνει αυτή την κωδικοποιημένη πληροφορία; Και γιατί το κάνει; Από ότι εμείς γνωρίζουμε από έρευνες που δεν θεωρεί το κατεστημένο ως φερέγγυες μέχρι σήμερα , οι Αννουνακι έδωσαν στους Μάγιας το ημερολόγιο τους  και στους αρχαίους βαβυλώνιους την μέθοδο μέτρησης και κατανόησης του Ηλιακού συστήματος .Ακόμα λέγετε ότι έχτισαν τις μεγάλες πυραμίδες ως μια μέθοδο μέτρησης της αλλαγής και της μετατόπισης των πόλων με βάση μέτρησης μια παλαιότερη μετατόπιση! Άλλα είναι αυτά τα μ;oνα που γνωρίζουμε;..
Η γνωρίζουμε κάποιο κομμάτι μόνο της αληθείας?

Κοντινό στη  ανθρωπόμορφη φιγούρα
Δεν σταματάει όμως εδώ το θέμα με τα χαρτονομίσματα .... ας δούμε το Ιρακινό δηνάριο! Ο νιμπιρου για τους βαβυλώνιους ήταν το σώμα του θεού Μαρντουκ! Ο όρος νιμπιρου έχει παρθεί απο τις σουμερικές πλάκες η οποίες γράφτηκαν πριν 5.000 χρόνια!

Ο ακριβής όρος Νιμπιρου σημαίνει "ο πλανήτης που διασταυρώνεται" και συνήθως το σύμβολο του ήταν είτε ένας σταυρός η διάφοροι φτερωτοί δίσκοι! Ο σουμερικός πολιτισμός αναπτύχθηκε στις εύφορες πεδιάδες ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη στη νοτιά πλευρά του σημερινού Ιρακ!


the image of Marduk
 Η πραγματική εικόνα του Marduk (Nibiru) είναι κρυμμένη σε μια σκιά στη αριστερή πλευρά του νομίσματος του Ιράκ...είναι εκεί κρυμμένο πολύ καιρό στην σκιά! (για όσους καταλαβαίνουν περισσότερα)... Πιστεύουμε ότι η σύνδεση της εικόνας του Marduk και η σύνδεση με τον Nibiru (πλανήτης Χ) που έγινε από το αρχαίους βαβυλώνιους όπως και το γεγονός ότι η εικόνα είναι κρυμμένη εκεί… στις σκιές στο Ιρακινό Δηνάριο ,μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο από μια σύμπτωση! Μήπως τελικά μας έχουν προειδοποίησει?

 Μήπως υπάρχουν κάποιες μυστικές ομάδες που δεν μπορούν φανερά να μιλήσουν άλλα προσπαθούν να μας δώσουν σημάδια ώστε να τα κατανοήσουμε και να πάρουμε τα μέτρα μας; Θα ήταν σωστό να σκεφτούμε οτι μπορεί μια κλειστή ομάδα κάποιον καλλιτεχνών ,όπως των ανθρώπων που σχεδιάζουν τα νομίσματα να προσπαθεί μέσα από το δηνάριο να μας πει κοιτάξτε και προστατευτείτε; Γιατί μέσα στην σκιά κριμένος ο μαρντουκ; Είναι όπως ακριβώς μας πλησιάζει!  Μέσα από την σκιά και ξαφνικά θα γίνει αντιληπτός! Τι γίνετε εάν οι κυβερνήσεις του κόσμου ξέρουν όλη την αλήθεια και ότι όπου να ναι είναι έτοιμο ένα καταστροφικό γεγονός να συμβεί; Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πουν την αλήθεια μιας και θα υπήρχε τεράστια κοινωνική αναστάτωση ,αναρχία κοκ...

Το Ιρακινό νόμισμα με τον "Μαρντουκ" κριμένο στην σκιά!!
Με ποιο τρόπο θα αποφάσιζαν να πληροφορήσουν για μια μεγάλη καταστροφή;  Μήπως με ένα κρυφό συμβολισμό ώστε να καταφέρουν αν επιβιώσουν μόνο όσοι ήταν ικανοί να καταλάβουν; Δηλαδή σκεφτείτε ότι ακόμα και οι χειρότερη άνθρωποι στον κόσμο έχουν τύψεις , ακομα και οι illouminati θα πρέπει να μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια..άρα μήπως ο συμβολισμός είναι ένας χάρτης σωτηρίας;


Αν θυμηθώ και το βίντεο του Jesse Ventoyra που μιλάει ξεκάθαρα για το ότι "γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν δισεκατομμύρια άλλα θέλουν μόνο όσους έχουν "αντίληψη" να επιβιώσουν! 
Από το Κατοχικά νέα. / Epirus-Ellas