Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Google StreetView: άγγιξε παγκόσμια κλίμακα


Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Το σύνολο σχεδόν της επιφάνειας του πλανήτη αγγίζει πλέον το Street View, η υπηρεσία της Google που μας επιτρέπει μέσω του Google Maps να περιηγηθούμε με εικόνες στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν....

Τελευταίες προσθήκες, σύμφωνα με το επίσημο blog της Google είναι η Βραζιλία, η Ιρλανδία αλλά (και εδώ είναι το πιο εντυπωσιακό) και ένα μεγάλο τμήμα της Ανταρκτικής.
Οι εικόνες είναι πραγματικά απολαυστικές, προσφέροντας μας τη δυνατότητα να θαυμάσουμε τοπία και λήψεις απίθανης ομορφιάς.

Εφόσον θέλετε να ρίξετε και εσείς μια ματιά στο Street View και τις εικόνες που προσφέρει, ανοίξτε το Google Maps, με τον κέρσορα κατευθυνθείτε στην χώρα που θέλετε, με το zoom in/out (+/-) επικεντρωθείτε στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και ακολούθως σύρετε το ανθρωπάκι που βρίσκεται πάνω από το zoom in/out και στα μπλε σημεία που θα εμφανιστούν μπορείτε να απολαύσετε περιήγηση ή απολαυστικές εικόνες.


Υ.Γ. Στην περιηγησή μας βέβαια βρήκαμε και κάποια λαθάκια στην γεωγραφική τοποθέτηση των φωτογραφιών: για παράδειγμα το γήπεδο La Bombanera της αργεντίνικης ομάδας Boca Juniors έχει τοποθετηθεί σε κάποιο βορεινό σημείο της Ανταρκτικής. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η αργεντίνικη ομάδα έχει πιο κοντά την έδρα της.


techinsider.gr/http://e-freddo.blogspot.com