Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Yonaguni: Μεγαλιθικές κατασκευές και σχέδια 10.000 ετών! - Η ιαπωνική «Ατλαντίδα» (φωτό, βίντεο)

Η ηλικία του εν λόγω βραχώδους σχηματισμού υπολογίζεται στα 10.000 έτη, χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί ακόμα αν πρόκειται για εξ ολοκλήρου ανθρώπινο κατασκεύασμα, φυσικό δημιούργημα ή αλλοιωμένο από ανθρώπινο χέρι φυσικό φαινόμενο.

Το «μνημείο», όπως το αποκαλούν, ανακαλύφθηκε το 1986 από ένα δύτη, ενώ τις τελευταίες δύο δεκαετίες αποτελεί αντικείμενο επισταμένης έρευνας από τον θαλάσσιο γεωλόγο Μασαάκι Κιμούρα, ο οποίος υποστηρίζει πως ο λίθινος όγκος λαξεύτηκε πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν βρισκόταν ακόμη πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Μελετώντας τη δομή και τη φυσιολογία του, ο Κιμούρα έχει μέχρι στιγμής αναγνωρίσει πάνω σε αυτό ίχνη προγενέστερης ύπαρξης μίας πυραμίδας, κάστρων, δρόμων και μνημείων, πράγμα που τον οδηγεί στην εικασία ότι ενδεχομένως να πρόκειται για απομεινάρι της χαμένης ηπείρου των Μου, που αποτελεί την αντίστοιχη Ιαπωνική εκδοχή της Ατλαντίδας.
Πηγή: ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ!
...παρατηρούμε παντού ελληνικά ονόματα!Τα περισσότερα παραφθαρμένα...
Πριν πολλές χιλιάδες χρόνια οι Αϊνού,πορεύτηκαν προς την Άπω(μακρινή) Ανατολή και μέσω της Ασίας κατέληξαν στα νησιά της Ιαπωνίας.Όμως η ονομασία Αϊνού μας παραπέμπει στους Ίωνες.Έτσι η ονομασία Ιαπωνία μας παραπέμπει στην ονομασία Άπω Ιωνία.
Οι λαοί της Ασίας,εμάς τους Έλληνες μας καλούν Γιουνάν=Ίωνες και την Ελλάδα Γιουνανιστάν=Ιωνία,επειδή είχαν πάντα άμεση επαφή με τους Ίωνες Έλληνες της Ιωνίας Μικράς Ασίας.Η Μικρά Ασία όμως είναι καθαρά η άλλη πλευρά της Ελλάδας,η ανατολική,όπως είναι και η Μεγάλη Ελλάδα της Ιταλίας,η Δυτική.
Η προ πολλών χιλιάδων ετών πορεία των Ελλήνων Ιώνων προς τα βάθη της Ασίας,της Άπω Ανατολής όπως και σήμερα ονομάζεται η ανατολική Ασία,άφησε πολύ καλά τα σημάδια της.Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ανεξίτηλης σφραγίδας,είναι η ονομασία μιας από τις πιο εύφορες περιοχές της Κίνας!Αυτή η επαρχία της Κίνας ονομάζεται Γιουνάν,δηλαδή Ιωνία.Μάλιστα στον χάρτη σημειώνεται ως "περιοχή μειονοτήτων"!Αποδέχονται δηλαδή οι Κινέζοι ότι εκεί ζουν και σήμερα λαοί μη κινεζικοί!Βλέποντας μερικά ονόματα τοποθεσιών εκεί,παρατηρούμε ότι είναι ελληνικά,έστω και παραφθαρμένα.Πριν πάμε στην Άπω Ιωνία(Ιαπωνία),καλό είναι να δούμε και κάποιες άλλες ονομασίες στη Νότια Ασία...
Λάος...Ινδία...Φιλιππίνες...Πολυνησία...Μελανησία...Μικρονησία...Μαλαισία,είναι μερικές μόνο που μας παραπέμπουν και είναι ελληνικές!
Πάμε τώρα στην Άπω Ανατολή,στην Άπω Ιωνία ή με τη σημερινή ονομασία...Ιαπωνία!
Είδαμε ότι,οι Ίωνες και κατ' επέκταση όλοι οι Έλληνες καλούνται από τους Ασιατικούς λαούς...Γιουνάν.Γνωρίζουμε ότι οι Αϊνού είναι Ίωνες και προϋπήρχαν των εισβολέων Κινεζικών φυλών που κατέκλυσαν τις νήσους της Άπω Ιωνίας,αποδεκατίζοντας τους παλαιούς κατοίκους.Κατάφεραν όμως οι Αϊνού να παραμείνουν στη νήσο Χοκάϊντο και μάλιστα προ ολίγου καιρού αναγνωρίστηκαν ως μειονότητα αυτοχθόνων!Επίσης Αϊνού-Ίωνες βρίσκονται και στη νήσο Σαχαλίνη της Ρωσίας σήμερα.
Καταλήγοντας εκεί στη νότια άκρη της Άπω Ιωνίας-Ιαπωνίας,στη νήσο...Yonaguni,αμέσως η ονομασία μας παραπέμπει στην ελληνική...Ιώνων Γωνία ή...Ιώνων Αγκών!
Αγκών όμως λέγεται και η πόλις της Ιταλίας σήμερα,Ανκόνα (δείτε στο χάρτη και τις υπόλοιπες ελληνικές ονομασίες),που πήρε το όνομά της λόγω του σχήματος του εδάφους,που μοιάζει με αγκώνα(γωνία)!
...Χάρτης του 1896 !Βλέπουμε κι εδώ το σχήμα γωνίας στο έδαφος!Μας ξάφνιασε πραγματικά ευχάριστα και κάτι άλλο!Όπως βλέπετε,μια μεγάλη περιοχή λέγεται...Απολλωνία!Αλλά στη Γκάνα,που συνειρμικά μας παραπέμπει σε παραφθορά της ονομασίας...Αγκών,υπάρχει και μια πόλις που λέγεται...Agona!Δείτε και προσέξτε το σχήμα γωνίας που κάνει εκεί ο ποταμός!…
Υπάρχουν όμως και στην καθομιλουμένη ελληνική γλώσσα λέξεις που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω!Όπως για παράδειγμα η φράση..."κόψε μου την αγκονή(γωνία) από το ψωμί" ή η λέξη..."αγκωνάρι-αγκωνάρια",δηλαδή οι γωνιακοί λίθοι στους τοίχους των οικιών!
Πάμε πάλι στη νήσο Ιώνων Αγκών-Ιωνική Γωνία-Ιώνια Γωνία=Yonaguni…
Παρατηρούμε λίγο το σχήμα του,με τις δύο γωνίες(αγκώνες) και με διαφορετική ερμηνεία...μύτες(ακί-δες)...!
Αίφνης,βλέπουμε συν τοις άλλοις και ένα τοπωνύμιο...Dannuhama! Αμέσως η σκέψη μας κατευθύνει σε δύο ελληνικές λέξεις! Δαναοί και χαμαί (χαμηλά,χάμου,χάμω επί του εδάφους)...
Ψάχνοντας τις φωτογραφίες στον χάρτη της Google,βρήκαμε μία που απεικονίζει μιά μεγαλιθική ανθρωπόμορφη κατασκευή!…
Εκεί όμως έχουν βρεθεί και πέτρες(ροζέττες),χρονολογημένες πάνω από 10.000 ετών!Με γράμματα και διάφορα σχήματα,ένα από τα οποία μοιάζει με τα περίφημα...Βιμάνα(διαστημόπλοια)!!!Δείτε…
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες,στη διεύθυνση...http://tech.groups.yahoo.com/group/NuclearStructure/message/890 Δείτε και το βίντεο για τους Αϊνού!...
pronews
Πλάτων Πισατίδης/ http://www.eleysis-ellinwn.gr/