Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Δοχειαρίτη Μοναχό Γέροντα Απολλώ (ΦΩΤΟ)


του Ηλία Προύφα (ilproufas@gmail.com)
Αναρρώνει πλήρως μετά από μια πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του ο .
Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Δοχειαρίτες πατέρες με πλούσια πνευματική δράση.Οικονόμος της  και τρίτος στην ιεραρχία του Μοναστηριού μετά τον Καθηγούμενο Γρηγόριο και τον Γέροντα Γαβριήλ, ο Γέροντας Απολλώ είναι το πρώτο πνευματικό παιδί του Γέροντα Γρηγορίου τον οποίο έκειρε μοναχό ως ηγουμένος.
Γνωστός στο Πανελλήνιο και από την πλούσια δράση του ως ραδιοερασιτέχνης όπου χάρη στην εγκατάσταση που διαθέτει εντός της Μονής, μπορεί να επικοινωνεί με ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέροντας το κήρυγμα και την κατήχηση σε κάθε γωνιά της γης.

Τον συναντήσαμε τελευταία φορά στην αναχώρηση της Θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Γοργοϋπηκόου από το Μετόχι της Ι.Μ. Θεοσκεπάστου Σοχού για το Άγιον Όρος. Σήμερα μάθαμε για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη και στο στάδιο της ανάρρωσης στο οποίο βρίσκεται. Με τη χάρη της Παναγίας Γοργοϋπηκόου που πιστά τόσα χρόνια διακονεί αλλά και την ευλογία του Γέροντα Γρηγορίου όλα θα πάνε κατ' ευχήν και σύντομα θα επιστρέψει πίσω στα καθήκοντά του. Αυτό ευχόμαστε όλοι μας και προσευχόμαστε γονατιστοί για τον άνθρωπο που τόσα χρόνια γονάτιζε μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου για όλους μας όταν υπήρχε το οποιοδήποτε πρόβλημα.
Γέροντα Απολλώ ταχεία ανάρρωση!
2509apollo (1).jpg
2509apollo (2).jpg
2509apollo (3).jpg

H MARC REVIEW, μεταφέρει τις ευχές του Προέδρου και των μελών της Ραδιοερασιτεχνικής Λέσχης Μακεδονίας, για ταχεία ανάρρωση του αγαπητού σε όλους Πατρός Απολλώ.