Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Λύθηκε το μυστήριο με τους παράξενους ήχους της γης; (βίντεο)


Τα τελευταία χρόνια, σε ολόκληρο τον πλανήτη και σε διαφορετικές περιοχές κάθε φορά, ακούγονται παράδοξοι θόρυβοι που τρομοκρατούν όσους τους ακούν και τους "πιάνεται η ψυχή". 
Η πιο εύκολη απάντηση που δίνεται είναι ότι πρόκειται για τους αγγέλλους της Αποκάλυψης και ότι οι ήχοι αυτοί προέρχονται από τον ουρανό. 


Αλλά τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει;   
Αν και πολλές προσπάθειες έχουν γίνει προκειμένου να εξηγηθεί το φαινόμενο, καμία απάντηση δεν φαίνεται να ευσταθεί και να είναι η κατάλληλη. 
Ακόμη και η ίδια NASA, η οποία εξηγεί ότι μπορεί να είναι θόρυβοι του περιβάλλοντος από τη Γη, καθώς ο πλανήτης εκπέμπει «φυσικές εκπομπές ραδιοφώνου», δεν μπορεί να αποδείξει τη θεωρία της. 
Πρόσφατα πάλι, μέσα στις αρχές του 2016, τέτοια Μουγκρητά της Γης, ακούστηκαν στην Κωνσταντινούπολη και ενδεχομένως στην Ζάκυνθο. 
  Τι συμβαίνει τελικά; Οι Θιβετιανοί μοναχοί που διαλογίζονται σε μια σπηλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα λένε ότι, οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούγονται ήδη από το 2011, προέρχονται από το εσωτερικό της γης. 
Εξηγούν, μάλιστα, ότι κάποια πνεύματα μεταδίδουν τηλεπαθητικά αυτούς τους ήχους ως προειδοποίηση ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί σύντομα. 

Αλλά μπορεί να είναι κάποια πνεύματα υπεύθυνα για τους αλλόκοτους ήχους; Μπορεί να είναι αυτά που φυσούν τις σάλπιγγες της Αποκάλυψης;  
 H Linda Moulton Howe, ένας άνθρωπος που προσπάθησε να φέρει στο φως την συγκάλυψη για την πυραμίδα στην Αλάσκα, στο όρος McKinley μιλώντας με άνθρωπο του αμερικάνικου στρατού, κάνει και πάλι μία εκ βάθους έρευνα σχετικά με τους ανατριχιαστικούς ήχους που ακούγονται σαν μουγκρητά, σαν σάλπιγγες ή σαν επιθανάτιους ρόγχους.  

 Σύμφωνα με την έρευνά της, η πηγή των ήχων αυτών προέρχεται από το εσωτερικό της Γης. Πράγματι, φαίνεται πως κάτι συμβαίνει στον εσωτερικό πυρήνα της Γης και έχει να κάνει με τους μαγνητικούς πόλους και την αλλαγή τους, γεγονός που περιλαμβάνει "ανακύκλωση" των μετάλλων στο μανδύα της Γης.  
 Οι μυστηριώδεις ήχοι, ουσιαστικά δημιουργούνται μέσα στον μανδύα από μεγάλες ηλεκτροστατικές εκκενώσεις ενέργειας οι οποίες σπρώχνονται μέσα από το φλοιό της Γης προς τα έξω, εκπέμπονται ως υπόηχοι, φτάνουν ή διαπερνούν την ιονόσφαιρα και στη συνέχεια ανακάμπτουν σε χαμηλότερη συχνότητα την οποία μπορούμε να ακούσουμε και να αισθανθούμε σαν δονήσεις. 
Δηλαδή, με πιο απλά λόγια, υπάρχει μία ενέργεια που ανακατεύεται στο εσωτερικό της Γης, βγαίνει από μέσα χωρίς να την ακούμε και περνώντας στην ιονόσφαιρα επιστρέφει πίσω σε μας με τον τρόπο ακριβώς που την ακούμε ή την αισθανόμαστε. 
  Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει μια αλλαγή στην ταχύτητα της κίνησης του μανδύα, η οποία επηρεάζει την μαγνητική αγωγιμότητα. 
Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αποδυνάμωση και την ενίσχυση των ανωμαλιών του μαγνητικού πεδίου παρόμοια με την τελευταία σημαντική μετατόπιση των πόλων.   Δεδομένου ότι η Γη έχει καθυστερήσει για μια μετατόπιση των πόλων, όλοι αυτοί οι περίεργοι ήχοι και οι ακραίες καιρικές συνθήκες θα μπορούσαν να είναι μερικά σημάδια μιας διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και που ενδεχομένως θα μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη αστάθεια των οικοσυστημάτων μας με δυσάρεστες ή ακόμη και καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα. 
Πάντως, το φαινόμενο των αποκρουστικών ήχων δεν είναι σύγχρονο. 
Στην αρχαιότητα ακούγονταν τέτοιοι θόρυβοι.
 Ο Διόδωρος θεωρεί πως έχουν να κάνουν με την αλλαγή γενιάς -σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία σχέση με την μετατόπιση των πόλων.

 Ωστόσο, αυτές οι δύο θεωρίες, του Διόδωρου και της Linda Moulton Howe, μπορεί να έχουν μία κάποια κοινή συνισταμένη; Ίσως. Ίσως, πάλι και όχι. Το μέλλον είναι κοντά... - 

pronews