Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

"Η Αμερική έχει πολεμικά διαστημόπλοια"


Ο hacker που αντιμετώπιζε νομική μάχη επί 10 χρόνια με τη NASA μετά την εισβολή του στους υπολογιστές της αποκαλύπτει για πρώτη φορά το τι ανακάλυψε και αφορά σε "πολεμικά πλοία" στο διάστημα.

Ο Gary McKinnon πιστεύει ότι βρήκε αποδείξεις ενός μυστικού Αμερικάνικουδιαστημικού προγράμματος που εκτελείται από το Πολεμικό Ναυτικό, κάτι δηλαδή σαν πολεμικά πλοία στο διάστημα. Τα αποκαλύπτει όλα στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι RichPlanet TV λέγοντας “Εγώ συνέχιζα για μήνες και μήνες  αλλά σκεφτόμουν συνεχώς ότι θα κλείσουν την πόρτα.”



O hacker έχει μιλήσει για τα ευρήματα του και στο παρελθόν αλλά ποτέ σε τέτοιο βάθος. Δηλώνει ότι χρησιμοποίησε το πρόγραμμα Landsearch  το οποίο μπορεί να βρει όλα τα αρχεία και τους φακέλους.

Ψάχνοντας στα αρχεία της NASA ανακάλυψε ένα αρχείο Excel με το όνομα “Μη επίγειοι αξιωματικοί”. Αυτό το αρχείο περιείχε τάξεις και ονόματα και καρτέλες με υλικό μεταφοράς μεταξύ των σκαφών. Ο hacker βασιζόμενος σε αυτό το αρχείο δηλώνει ότι Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος πρέπει να έχει πολεμικά σκάφη στο διάστημα που τα ονόματα τους αρχίζουν από U.S.S.

O Gary McKinnon
 κατηγορείται για το μεγαλύτερο hack στην ιστορία των ΗΠΑ αφού εισέβαλλε επίσης καισε υπολογιστές του στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού.

O hacker επίσης αποκάλυψε στην τελευταία του συνέντευξη ότι ο αμερικάνικος οργανισμός αποκρύπτει από φωτογραφίες εικόνων UFO πριν τις δώσει στη δημοσιότητα. Αν και πολλοί δεν πιστεύουν τον hacker υπάρχουν αρκετές δηλώσεις πρώην υπαλλήλων της κυβέρνησης και της NASA που τον επιβεβαιώνουν.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έχουν δηλώσει ότι άνθρωποι από τη NASA και από παρόμοιους οργανισμούς άλλων χωρών έχουν κάνει αποικίες στον Άρη εδώ και είκοσι χρόνια, πράγμα που αν ισχύει κάνει πιο πιθανό να υπάρχει ένα μυστικό πολεμικό διαστημικό πρόγραμμα.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του διάσημου hacker εδώ:



Πηγή: SecNews