Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Ρωσία: Προϊστορικός «ιπτάμενος δίσκος» ανακαλύφθηκε σε βάθος 40 μέτρων! [εικόνες]


Το αντικείμενο ανακαλύφθηκε από μια εταιρεία εξόρυξης άνθρακα στο Kuznetsk της Σιβηρίας.
 
Μυστήριο επίσης είναι ότι βρέθηκε θαμμένο σε βάθος 40 μέτρων μέσα στο έδαφος και οι αρχαιολόγοι που το εξέτασαν, πιστεύουν ότι είναι ένα τεχνητό αντικείμενο.
 
Ο Μπόρις Glazkov, χειριστής του εκσκαφέα, ο οποίος βρήκε το αντικείμενο, είπε : «Δεν έχω δει ξαναδεί κάτι σαν αυτό το αντικείμενο, προφανώς είναι τεχνητό και εδώ στη μέση του πουθενά είναι ένα πραγματικό μυστήριο .»
 
 
Ο συνάδελφός του, ο Arthur Presnyakov, είπε: «Στην πραγματικότητα βρήκαμε δύο παρόμοια τέτοια αντικείμενα, το πρώτο όμως έσπασε όταν το τράβηξε από το έδαφος ο κάδος του εκσκαφέα. Δεν καταλάβαμε τι ήταν, επειδή έσπασε σε κομμάτια. Τότε, εμφανίστηκε και το δεύτερο και σταματήσαμε αμέσως την εργασία και αρχίσαμε να το βγάζαμε προσεκτικά από τον κάδο. »
 
Ωστόσο, σύμφωνα με την Mirror, κάποιοι «οπαδοί των ΑΤΙΑ» είναι πεπεισμένοι ότι έπεσε από το διάστημα και προέρχεται από… «εξωγήινους», όπως η ιστοσελίδα ufosightingsdaily.com, λέει στον τίτλο της «Αρχαίο μη επανδρωμένο όχημα ανακαλύφθηκε 40 μέτρα κάτω από το έδαφος».
 
«Δεδομένου τώρα ήταν ενσωματωμένο τόσο βαθιά στο έδαφος, θα μπορούσε να έχει ηλικία μεγαλύτερη από τα οστά των μαμούθ που έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή σε βάθος 25 μέτρων,» κατέληξε η Mirror.
 
 
Το ασυνήθιστο αντικείμενο έχει σχεδόν τέλεια κυκλική μορφή με διάμετρο 1,2 μέτρα και ζυγίζει περίπου 200 κιλά.
 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες.
 
 defencenet.gr