Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!


Η διακοπή του καπνίσματος είναι αναμφίβολα μια από τις εξυπνότερες πράξης που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας. Αυτή η παράλογη τοξική συνήθεια όχι μόνο καταστρέφει κυριολεκτικά την σωματική και ψυχική υγεία του χρήστη, άλλα επίσης αφαιρεί εντελώς ασυνείδητα 52 ευρώ κάθε μήνα από τον μέσω καπνιστή, και 105ε - 150ε κάθε μήνα από έντονα εξαρτημένους. Τα ποσά αντιστοιχούν σε 624ε και 1260ε  - 1800ε ανά έτος αντίστοιχα για τον κάθε εξαρτημένο χρήστη.

Η διακοπή του καπνίσματος θα σας ωφελήσει όχι μόνο για να διώξετε το δηλητήριο που βρίσκεται στο σώμα σας και να χαρίσετε ζωντάνια στη ζωή σας, αλλά επίσης θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οικονομικές δυσκολίες που είναι γνώριμες σε όλους μας από την τεχνητή κρίση που περνάμε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με τα ποσά που ξοδεύονται για αυτό το ναρκωτικό (διότι πρόκειται πραγματικά για επικίνδυνο και υπέρ-αποδεδειγμένα θανατηφόρο ναρκωτικό, που απλά μπόρεσε και "εξαγόρασε τον νόμο", όπως ακριβώς και το αλκοόλ).
Το κλειδί για να βάλετε τη συνείδηση σας να δουλέψει θετικά και σωστά προς την απόφαση και πράξη της διακοπής του καπνίσματος, είναι να αντιληφθείτε τί είναι αυτό που κάνετε, να αναρωτηθείτε γιατί το κάνετε, και να καταλάβετε ότι δεν μένουν περιθώρια για καμία απολύτως δικαιολογία για την συνέχιση αυτής της εξάρτησης.
Προσοχή εδώ, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι ο καπνός με τον οποίο φτιάχνονται όλα τα τσιγάρα όλων των εταιριών που υπάρχουνε αυτή τη στιγμή, είναι τροποποιημένος και εμπλουτισμένος με τεχνητά χημικά συστατικά τα οποία είναι υπεύθυνα για την άμεση και έντονη εξάρτηση! Επιπλέον όλοι οι καπνοί, είτε σε κανονικά τσιγάρα είτε οι καπνοί για στριφτά, είναι εμπλουτισμένοι με τεχνητά καρκινογόνα χημικά τα οποία αρωματίζουν τον καπνό, ρυθμίζουν την καύση, την γεύση και την αίσθηση του καπνού.
Να ξέρετε ότι δεν θα βρείτε τσιγάρα στις μέρες μας τα οποία είναι από φυσικό μη τροποποιημένο καπνό, ούτε στριφτά. Μην πιστεύετε τους πωλητές και σε καμία περίπτωση μην πιστεύετε αυτά που γράφουν οι συσκευασίες. Υπάρχουνε παραδείγματος χάρη καπνοί που γράφουνε στη συσκευασία "φυσικό άρωμα και γεύση" χωρίς πρόσθετα,αλλά αυτό που εννοούνε είναι "χημικό άρωμα με χημική γεύση... περίπου φυσικού".
Αν τύχει και δοκιμάσετε φυσικό καπνό, δηλαδή φύλλα καπνού αποξηραμένα χωρίς καμία επεξεργασία, θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ.
Είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτή την ώριμη απόφαση για τη ζωή σας, το κάπνισμα δεν σας ωφελεί σε τίποτα. Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι με το κάπνισμα δείχνετε "ενήλικο" εαυτό στον κύκλο σας (αυτό προορίζεται κυρίως για τους νέους),  κάνετε τραγικό λάθος. Να είστε σίγουροι ότι σας ξεγελάει η ανωριμότητα του να καταλάβετε τι είναι αυτό που κάνετε στο εαυτό σας. Οι άνθρωποι, ακόμη και αυτοί που δεν το δείχνουν, θεωρούν πάντα δυνατότερο και ανώτερο νοητικά κάποιον που δεν καπνίζει, σε σχέση με τον εαυτό τους εάν είναι οι ίδιοι καπνιστές.

Χρησιμοποιήστε την γνώση σας για τις επιπτώσεις προς όφελος σας, μην κλείνετε τα μάτια της συνείδησης σας για αυτό που κάνετε. Δώστε οριστικό τέλος σε κάτι το οποίο σας καταστρέφει εσωτερικά και εξωτερικά! Καλή αρχή!

Μερικά μόνο από τα οφέλη της διακοπής του καπνίσματος:
- Αύξηση ενέργειας, αντοχής, θετικότητας και διάθεσης
- Ισορρόπηση του μεταβολισμού
- Βελτιστοποίηση ορμονικών / σεξουαλικών λειτουργιών
- Αύξηση γονιμότητας
- Ταχύτερη αύξηση μυικής μάζας για όσους αθλούνται
- Ελαχιστοποίηση κινδύνου καρδιακών και αναπνευστικών προβλημάτων
- Αύξηση της δυνατότητας για ποιοτικότερη και ταχύτερη  λήψη αποφάσεων λόγο καλύτερης οξυγόνωσης του εγκεφάλου
- Μείωση τους άγχους
- Μακροζωία
- Καθαρή αναπνοή, λευκότερα δόντια
- Βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, νεανικότητα
- Αύξηση της αίσθησης γεύσης και οσμής
- κ.α πολλά!

Δείτε παρακάτω πως είναι αυτή τη στιγμή τα πνευμόνια σας εάν είστε καπνιστής, θυμηθείτε ότι η κατάσταση αυτή είναι αναστρέψιμη σε μερικά χρόνια μόνο εάν κόψετε το κάπνισμα.


http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.gr/