Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Όπλα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων


Ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τον στρατό στην τροποποίηση της συμπεριφοράς και ελέγχου του νου, είναι τα όπλα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που λειτουργούν εξ αποστάσεως... Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούν μικροκύματα, ELF (εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες) και ακουστικές συχνότητες για να χειραγωγήσουν κρυφά τα μυαλά των ανθρώπων κάτω από την επίθεση. Η χρήση των όπλων συχνότητας στον άνθρωπο για τον έλεγχο της συμπεριφοράς του δεν είναι νέα. Πάνω από 50 χρόνια, η συχνότητα των όπλων Νευρο-Electro-Magnetic όπλων έχει ενισχυθεί από τη χρήση τους στους μυστικούς πόλεμους.

Αυτά τα «μικρά» «μη θανατηφόρα» ή «σιωπηλή όπλα», έχουν επίσης βελτιωθεί με τον πειραματισμό σε αθώους ανθρώπους μετά την αρχική ανάπτυξη τους. Μία ακτίνα συχνότητας προς τον ανθρώπινο εγκέφαλο, μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από σοβαρές παρενέργειες.


Τα ELF κύματα προκαλούν ναυτία, πονοκεφάλους, ταχυκαρδία χωρίς καμία αιτία. Το 1974, έγινε η πρώτη επιτυχής μετάδοση ανθρώπινης φωνής απευθείας στο κρανίο ενός ατόμου και διεξήχθη από τον Δρ Joseph C. Sharp Reed Army (Ινστιτούτο Ερευνών Walter), μέσω κυμάτων ELF. Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε αργότερα στη μέθοδο της διαφοράς, και χρησιμοποιήθηκε στον Πόλεμο του Κόλπου. Τα κύματα ELF είναι δυνατόν να υπνωτίζουν ένα στόχο, χωρίς ο στόχος να είναι ενήμερος και αφήνοντας ίχνη μηδενικών στοιχείων.



Εκπέμπουν συχνότητες που κυμαίνονται σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων και το θύμα μπορεί να αλλοιωθεί. Υπάρχουν τέσσερα είδη εγκεφαλικών κυμάτων:

Κύματα Βήτα:(13-30 Hz)

Κύματα Άλφα: (8-12 Hz)

Κύματα Θήτα (4-7 Hz)

Κύματα Δέλτα (0,5-3 Hz)

Είναι αλήθεια ότι γνωρίζουμε ελάχιστα πάνω στο θέμα και αυτό είναι λογικό αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τα προγράμματα για την εξέλιξη τους έχουν χαρακτηριστεί ως άκρος απόρρητα. Πρωτοπόρος στον τομέα ήταν ο Γιουγκοσλάβος Nikola Tesla ο οποίος έφτιαξε στην Αμερική μια γεννήτρια (των 10 εκατομμυρίων βολτ) με την οποία μελέτησε την προοπτική μιας θανάσιμης ακτινοβολίας.

Από τότε ξεκινά ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις ένας πόλεμος εξέλιξης (και όχι μόνο) οπού κάνει φανερά τα πρώτα του αποτελέσματα το 1950 με τον ηλεκτρονικό βομβαρδισμό της Αμερικανικής πρεσβείας στην Μόσχα.

Το γεγονός αποσιωπήθηκε από τις αρχές των ΗΠΑ για πολλά χρόνια. Σημειωτέων ότι εκεί έχουμε και τα πρώτα επίσημα θύματα από τα νέα αυτά όπλα μιας και ο πρέσβης Walter Stoessel αλλά και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι στην πρεσβεία εμφανίζουν σπάνιες αιματολογικές ασθένειες πολλοί εκ των οποίων λευχαιμία. Από τότε ακολούθησαν ακόμη πολλά περιστατικά τα οποία ¨έφτασαν στα αυτιά μας¨ σκεφτείτε πόσα θα είναι αυτά για τα οποία δεν θα μάθουμε ποτέ… Ενδεικτικά αναφέρω:

1) 4 Ιουλίου 1976 ισχυρότατος ηλεκτρονικός βομβαρδισμός του πλανήτη νεκρώνει τις τηλεπικοινωνίες στην δύση. Κωδική ονομασία του εγχειρήματος WOODPECKER ενώ το σημείο εκπομπής του ηλεκτρομαγνητικού κύματος εντοπίζετε το Κίεβο της Ουκρανίας.

2) Αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο (USS THRESHER SSN-593) δέχεται χτύπημα υποθαλάσσιου βαθμωτού πεδίου ΕΜ. Χάνει όλα τα ηλεκτρονικά του συστήματα και χάνετε σε βάθος 2600 μέτρων παρασύροντας στον θάνατο όλο το πλήρωμα (129 άντρες). Το συνοδευτικό σκάφος USS Skylark επιβεβαίωσε το ηλεκτρομαγνητικό χτύπημα ύστερα από μερικές ώρες αφού έμεινε και το ίδιο ακυβέρνητο για 2 ώρες. Βέβαια και στις ΗΠΑ έχουμε μία αντίστοιχη εξέλιξη των συγκεκριμένων όπλων. Ενδεικτικά θα αναφέρω ορισμένα προγράμματα εξέλιξης τέτοιων όπλων όπου οι αμερικανοί πλέων τους έχουν δώσει την ονομασία NON-LETHAL ¨μη θανατηφόρο¨.


1)1953 Ερευνητικό πρόγραμμα της CIA κωδική ονομασία MK-ULTRA. Σκοπός καθοδήγηση σκέψης και συμπεριφοράς.


2) 1983 Ερευνητικό πρόγραμμα της NSA κωδική ονομασία ¨PHOENIX II¨. Σκοπός καθοδήγηση σκέψης και συμπεριφοράς κατοικημένων περιοχών, δημιουργία τεχνητών σεισμών (μήπως μετά τον πρόσφατο σεισμό που κατέστρεψε τα Ασιατικά παράλια πήρε τίποτα περίεργο το αυτί σας ; )

3) 1994 Ερευνητικό πρόγραμμα της CIA και της NSA κωδική ονομασία HAARP Σκοπός οι εκπομπές πολλαπλής κατεύθυνσης για την καθοδήγηση της σκέψης και συμπεριφοράς πυκνοκατοικημένων περιοχών. Συχνότητες δοκιμών VHF, UHF , στα 1,1GHz –συχνότητα ανθρωπίνου DNA-. Ισχύς εκπομπής πειραμάτων από 1 εκατομήριο έως 1 τρισεκατομμύριο Watt.


Και υπάρχουν και τόσα άλλα τα οποία δεν αναφέρω προς χάρη συντόμευσης του άρθρου. Αξίζει πάντως πιστεύω να πούμε ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη εφοδιάσει στρατιωτικά οχήματα τύπου HumVee με σύστημα εκπομπής Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας (ADT). Το συγκεκριμένο σύστημα για την ιστορία προκαλεί τραυματισμό αυξάνοντας στιγμιαία την θερμοκρασία επιδερμικά στους 1300F σε απόσταση 800 μέτρων.

Τι προκαλείται αν ο στόχος βρίσκεται σε μικρότερη ακτίνα η αν εκτεθείς σε μια παρόμοια ακτινοβολία σε βάθος χρόνου σας αφήνω να το μαντέψετε μόνοι σας. Τώρα τι ακριβώς εννοούν οι Αμερικανοί όταν λεν NON-LETHAL εγώ δεν μπορώ να καταλάβω… Τέλος θα ήθελα να σταθώ στο εξής, από την στιγμή που ο γενετικός κώδικας του ανθρώπινου εγκεφάλου λαμβάνει 22 διαφορετικές συχνότητες μέσα στο ΕΜ φάσμα ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι ένα τόσο σύγχρονο όπλο δεν θα έχει την δυνατότητα να συντονιστεί σε διάφορες συχνότητες στον εγκέφαλο μιας μάζας ατόμων προκαλώντας απώλεια μνήμης , ψυχολογικές διαταραχές ή ακόμα και τον επηρεασμό της σκέψης;


Έχουν λοιπόν τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που να επιτρέπουν μία δραματική αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του συμβατικού πολέμου, ακόμα και στην επιρροή άμαχων πληθυσμών καταπατώντας ανθρώπινα δικαιώματα; Η είναι ένα ακόμη παιχνίδι εξουσίας των υπερδυνάμεων, και τρομοκράτησης των μαζών; Αν είναι έτσι, γιατί δεν δίνετε η δυνατότητα για μεγαλύτερη και αναλυτικότερη ενημέρωση πάνω στην εξέλιξη αυτών των συστημάτων;

Μήπως κάποιοι ετοιμάζονται να ασκήσουν κάποια καινούρια μορφή τρομοκρατίας κάνοντας τους τύπους με τα καλάσνικοφ να μοιάζουν με παιδάκια που παίζουν σε μια ξεχασμένη γειτονιά; Ας θυμηθούμε ότι η ανθρωπότητα έμαθε για την ύπαρξη της ατομικής βόμβας μόνο όταν αυτή κατέστρεψε Χιροσίμα και Ναγκασάκι σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών. Πως μας το έλεγε να δεις μία φιλόλογος στο σχολείο ;…. Α ναι

«Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί η ιστορία επαναλαμβάνετε!».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:


Πηγή