Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Επαναστατικός αντιβαρυτικός κινητήρας από Ιρανό επιστήμονα!



Στις 12 Ιουλίου 2012, ήρθε η είδηση για την ύπαρξη τεχνολογίας αντιβαρύτητας που μπορεί να αλλάξει τη βαρύτητα και θα επιτρέψει ταξίδια μεταξύ των ... ηπείρων μέσα σε λίγα λεπτά και θα αλλάξει ριζικά τα διαπλανητικά ταξίδια. Ο Ιρανός πυρηνικός μηχανικός Mehran Keshe σχεδίασε έναν αντιδραστήρα με πλάσμα ικανό να...
παράγει δικά του πεδία, μαγνητικά και βαρυτικά,που αντιστέκονται και ακυρώνουν εκείνα της Γης αλλά και άλλων σωμάτων στο διάστημα όπως οι πλανήτες,τα αστέρια ακόμη και γαλαξίες! Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η τεχνολογία αυτή θα επιτρέψει να καταστεί δυνατή η παραγωγή βαρυτικού και μαγνητικού πεδίου γύρω από ένα σκάφος τα οποία χρησιμοποιούνται για την προώθησή του.Η συσκευή ζυγίζει μόλις 7 έως 10 κιλά και είναι ικανή να παράγει πολλούς τόνους ώσης. 
Το μαγνητικό πεδίο που παράγεται από τη βιομηχανική δραστηριότητα προστατεύει τους επιβαίνοντες από την κοσμική ακτινοβολία. Προφανώς, αυτό το πεδίο είναι πολύ έντονο και προστατεύει από τα μικρά σωματίδια σκόνης τα οποία κανονικά θα καταστρέφαν το σκάφος,και απλά τα αποσυνθέτει σε ατομικό επίπεδο. Λόγω του γεγονότος ότι το σκάφος παράγει το δικό του βαρυτικό πεδίο του, οι επιβάτες θα μπορούν να περπατούν και ζουν περίπου κανονικά όπως στη βαρύτητας της Γης. Αυτό θα εμποδίσει την ατονία των μυών και των συρρίκνωση των οστών παθήσεις που προκαλούνται μετά από μεγάλη έκθεση σε μεγάλες περιόδους μηδενικής βαρύτητας. Επίσης, οι επιβάτες δεν θα αισθάνονται τις επιπτώσεις της αδράνειας μιας ξαφνικής επιτάχυνσης.


Ο ιρανός μηχανικός παρουσιάζει τις βασικές αρχές αυτής της τεχνολογίας αντιβαρύτητας, επισημαίνοντας ότι η Γη βρίσκεται στο κέντρο μιας σκουληκότρυπας ,μιας μαύρης τρύπας, και προτείνει μια αντίληψη της ύλης διαφορετική μεν,αλλά σε αρμονία με το Καθιερωμένο Μοντέλο. Σύμφωνα με αυτή στο κέντρο της Γης υπάρχει μιαμαύρη τρύπα άποψη που συμπίπτει με αυτό που οι κλασσικοί γεωφυσικοί ονομάζουν «εσωτερικό πυρήνα" - μια σφαίρα ακτίνας 300 χιλιομέτρων - στο κέντρο του κρυσταλλικού πυρήνα της Γης. Η μαύρη αυτή τρύπα,λοιπόν, στο κέντρο της Γης βρίσκεται σε απευθείας επαφή με αυτή την άσπρη τρύπα,την έξοδο της σκουληκότρυπας, που είναι ο ήλιος στον ουρανό.

Η μαύρη τρύπα είναι η Sol Invictus των Ρωμαίων, ο Μαύρος Ήλιος, που συνδέεται με τη λατρεία του Μίθρα, που ξεκίνησε στην αρχαία Περσία (Ιράν) και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην αρχαία Ρώμη.Η λατρεία του Ανίκητου Ήλιου Sol Invictus από τους Ρωμαίους μάλιστα φέρει αναλογίες με την Σπείρα του Πάρκερ που περιγράφει την κίνηση IMF (interplanetary magnetic field) ,δηλαδή του διαπλανητικού μαγνητικού πεδίου που σαρώνει ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.Οι θεωρίες αυτές προτάθηκαν μέσω της θρησκείας χιλιετίες πριν από τη συμερινή επιστήμη.



Sol Invictus,ο Ανίκητος Ήλιος των Ρωμαίων

Στο συνέδριο του Σεπτεμβρίου του 2012 στο ομώνυμο Ίδρυμα Κέσε, ο ιρανός θα παρουσιάσει τις θεωρίες του. Ο Μέχραν είναι επίσης πολύ γνωστός στην επιστήμη με την θεραπευτική τεχνολόγια του με βάση το νερό και ενεργειακές κυψέλες του.Το γεγονός ότι δεν είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο στη Δύση οφείλεται μάλλον στο ότι είναι Ιρανός.