Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΝΟΗΣΙΣ - προσφορά ταινία και παράσταση


logo-noesis-gr.jpg


«Αγαπάμε τη Γη, προστατεύουμε  το περιβάλλον»:
ένας μοναδικός συνδυασμός ταινίας και θεατρικής παράστασης για παιδιά στο ΝΟΗΣΙΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΝΟΗΣΙΣ προσφέρει για πρώτη  φορά στους μικρούς και μεγάλους φίλους του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν  ένα μοναδικό συνδυασμό ταινίας και στη συνέχεια θεατρικής παράστασης.

Πρόκειται για την  προβολή στο Πλανητάριο της ταινίας «Η Γη και εγώ» (διάρκεια 25΄), οικολογικού περιεχομένου που παρουσιάζει με απλό τρόπο σύνθετα ζητήματα και επιστημονικά δεδομένα που βοηθούν το καθένα από εμάς να αναλογιστεί τις πράξεις του και τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον και τη ζωή στον πλανήτη.


Μετά το τέλος της  ταινίας θα ακολουθήσει διαδραστική διασκεδαστική θεατρική παράσταση με τίτλο «Αγαπάμε τη Γη, προστατεύουμε το περιβάλλον», όπου οι φανταστικοί ήρωες Dr. ΝΟΗΣΙΣ και η βοηθός του Φρόσω Άγνοια θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν πώς μπορούν να προστατεύσουν τη Φύση, το περιβάλλον και τη ζωή στον πλανήτη μας (διάρκεια παράστασης 60’).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα  με τον παραπάνω συνδυασμό θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 11.30 και για τις επόμενες 3 Κυριακές που ακολουθούν, δηλαδή 25 Νοεμβρίου2 και 9 Δεκεμβρίουτην ίδια ώρα, ενώ θα υπάρχουν και κληρώσεις με μοναδικά δώρα για τα παιδιά.