Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Από τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                Την Κυριακή (21-10-2012) :

 Λόγω της διεξαγωγής του 1ου Διεθνή, Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Δρόμου Θεσσαλονίκης, καθώς και του Δρόμου Υγείας των 5000 μέτρων και με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την ασφάλεια των δρομέων, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από ώρα 16.00΄ και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση των αγώνων χρόνο, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:
στη λεωφόρο Νίκης, στη λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Β΄, στη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου έως την οδό Παρασκευοπούλου, στην οδό Παρασκευοπούλου, από τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη λεωφόρο Βασ. Όλγας, στη λεωφόρο Βασ. Όλγας, από τη διασταύρωσή της με την οδό Παρασκευοπούλου έως την οδό Βασ. Γεωργίου, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στην οδό Μ. Ανδρόνικου, στην οδό Τσιμισκή, στην οδό Πολυτεχνείου και στην οδό Κουντουριώτη.
- Οι εκδηλώσεις αναμένεται  να ολοκληρωθούν περίπου την  21.00΄.  
-Παρακαλούνται οι οδηγοί να  συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις  των τροχονόμων που θα καλύπτουν  όλη τη διαδρομή, να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων και να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερόμενους δρόμους.
- Ζητούμε την κατανόηση των  πολιτών για τις όποιες δυσκολίες  αντιμετωπίσουν στην καθημερινή τους δραστηριότητα.
                                                                                                     
                    
                                                                                           
Θεσσαλονίκη 19 Οκτωβρίου 2012