Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Oρος Βλοχός:Πανάρχαια Πυραμίδα;


To βίντεο που θα δείτε είναι η έρευνα και παράθεση στοιχείων σχετικά με την ανάδειξη τεράστιου μεγαλιθικού και πανάρχαιου πυραμιδοειδούς κτίσματος που βρίσκεται στην αρχαία Θεστία Αιτ/νίας, λίγα χιλιόμετρα από το Αγρίνιο. 


Αν και το κτίσμα είναι μοναδικό παγκοσμίως, εν τούτοις οι «ειδικοί» αρχαιολόγοι και λοιποί επιστήμονες και φορείς στην Ελλάδα δεν έχουν κάνει τίποτε για την ανάδειξη και προβολή του ασύλληπτου αυτού μνημείου.


Ο ερευνητής επωφελήθηκε της ευκαιρίας ενός Διεθνούς Συνεδρίου τοπικής ιστορίας και αρχαιολογίας που έλαβε χώρα στην Αιτωλία στις 9,10 κ΄11 Ιουνίου 2012 και αιτήθηκε να εισηγηθεί του θέματος αυτού παρουσιάζοντας τα στοιχεία της έρευνάς του (οπτικό υλικό κυρίως, αλλά και ιστορικά στοιχεία) μεταξύ των υπόλοιπων επιστημονικών εισηγήσεων του Συνεδρίου.


Αν και δεν κατέχει τον τίτλο του «ειδικού» επιστήμονα, έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια να τεκμηριώσει την υπόθεση της ύπαρξης μιας τεράστιας και πανάρχαιας κατασκευής που κυριολεκτικά βρίσκεται κάτω από τη μύτη των επιστημόνων, και «περιμένει» να γίνει επιτέλους σοβαρή αρχαιολογική έρευνα και ανασκαφές για να αναδειχτεί.

Για όποιον παρακολουθήσει προσεκτικά το βίντεο με τις φωτογραφίες και τα υπόλοιπα στοιχεία, δε θα μείνει καμία αμφιβολία περί αυτού.


Να σημειωθεί ότι η ομιλία του ερευνητή στο συνέδριο διακόπηκε περίπου στη μέση της λόγω «έλλειψης χρόνου». Εδώ έχετε την ευκαιρία να δείτε ολοκληρωμένη την έρευνα, όλες τις φωτογραφίες και τα κείμενα, την ομιλία (μέχρι το σημείο που διεκόπη) και την αντιπαράθεση που ακολούθησε με κάποιους "ειδικούς" (τώρα από πότε έγιναν ειδικοί σε θέματα προϊστορίας οι …Βυζαντινολόγοι είναι άλλο θέμα) 
όπου βλέποντας την ο ακροατής μπορεί να εξάγει τα συμπεράσματα του ως προς το 
γιατί δεν αξιοποιούνται οι θησαυροί της πατρίδας μας, αλλά και να επιβεβαιώσει ξανά την πραγματικότητα ότι η ιστορία που μας μαθαίνουν δεν είναι η αληθινή"

Ο ερευνητής είναι μέλος του ‘’Φιλούμενου’’ με το κωδικό όνομα ‘’Spartan”.
Tο βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα του ‘’Φιλούμενου’’.


Δείτε τα βίντεο:Το παρακάτω βίντεο είναι απο την ομιλία του διεθνές συνεδρίου:
Εδώ το βίντεο με την έρευνα του κ.Χαζτηαγάπη,διότι λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπόρεσε να την απαγγείλει εξ ολοκλήρου:

Πηγή : http://www.filoumenos.com/I-Istoria/I-arxaiotita/5334-oros-vloxos3apanarxaia-pyramida3b.html#ixzz21fPrNYIm