Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαγραφή του malware DNSChanger!





Τελικά χωρίς να κοπεί το internet σε χιλιάδες υπολογιστές οι ειδικοί διόρθωσαν τους servers που είχαν μολυνθεί με το κακόβουλο λογισμικό DNSChanger.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η επιχείρηση για τον καθαρισμό των servers που είχαν προσβληθεί από το κακόβουλο λογισμικό DNSChanger, που είχε μολύνει χιλιάδες υπολογιστές αλλά και router, σε όλο τον κόσμο.



Το κακόβουλο λογισμικό DNSChanger τον περασμένο Νοέμβριο μόλυνε εκατομμύρια υπολογιστές, αλλά και routers σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας τις πληροφορίες των DNS servers, με αποτέλεσμα να στέλνει πληροφορίες από τις κινήσεις των χρηστών σε τρίτους...

Παρά τις ανακοινώσεις που ήθελαν τους χιλιάδες μολυσμένους υπολογιστές να μην έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μετά την επιχείρηση διόρθωσης που είχε στήσει το FBI, όπως φαίνεται τελικά δεν προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση του είναι πολύ ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα και αυτό δείχνει οτι πλέον οι ειδικοί του FBI έχουν την ικανότητά μας να βρουν νέες λύσεις και τρόπους εναντίον του κυβερνοεγκλήματος.
aegeantimes.gr