Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τελικά ο ραδιοερασιτέχνης στην Κω ήταν πρώην πράκτορας της ΒfV (;)


 
(Διαβάστε το το δημοσίευμα του Spiegel του 1983, όπου ο κατηγορούμενος Baldur Drobnica περιγράφεται ως στέλεχος της υπηρεσίας για την Προστασία του Πολιτεύματος-Τμήμα IV-Aντικατασκοπεία). Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αστυνομικών αρχών για την διερεύνηση της υπόθεσης του 75χρονου υπηκόου Γερμανίας, ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Μαστιχάρι της Κω, έχοντας στη κατοχή του ειδικές συσκευές παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών καθώς και συσκευή επικοινωνίας με σήματα Μορς. 

Ο ίδιος εμφανίστηκε  ως ραδιοερασιτέχνης, δήλωσε  συνταξιούχος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών (σ.σ. 01/06/2012: συγκεκριμένα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών/ Bundesamt für Verfassungsschutz) της Γερμανίας και δημοσιογράφος. 
Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες ισχυρές ενδείξεις ότι οι δραστηριότητες του ηλικιωμένου Γερμανού μόνο αθώες δεν ήταν…
strategyreports
------------------------------------------------------------------
* Εκείνο που δεν κολλάει είναι το ότι "έσερνε" μαζί του την σύζυγό του που έπασχε από αλτσχάϊμε- και φυσικά δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, ώστε να απολαύσει διακοπές.. η οποία -ενδεχομένως- χρειαζόταν για δοθεί η εικόνα ότι επρόκειτο για ζευγάρι τουριστών.
MARC-review

(Διαβάστε το σχετικό άρθρο μας:

Σε λάθος τόπο,σε λάθος χρονική στιγμή και με ...άσχετους!!!)