Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Κάτι παράξενο στο Google Earth - Το HAARP στην Κίνα;

HAARP1 Something Weird on Google Earth   HAARP Facility in China?Τι συμβαίνει στην Κίνα; Νέο HAARP ; Όσοι από εμάς γνωρίζουν "τη σκοτεινή τεχνολογία", όπως το HAARP έχουν συνηθίσει να βλέπουν αυτές τις κεραίες μεγάλου μεγέθους με εκατοντάδες πύργους και δίπολα αλουμινίου. Αλλά αυτή είναι μια ηχώ από το παρελθόν. Σήμερα, τα συστήματα κεραιών φράκταλ είναι η αιχμή της ακτινοβολίας του συστήματος επικοινωνίας. Και αυτό μας φέρνει στο HAARP - ή θα έπρεπε να πω, "θερμάστρες ιονόσφαιρας", όπως το HAARP.
Google Earth στο Ν 43 04 51.75, Ε 92 48 26,85

Στην αρχή νομίζαμε ότι αυτή η περιοχή ήταν ένας διάδρομος. Ίσως να έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά μερικοί επαγγελματίες πιλότοι οι οποίοι είδαν αυτές τις φωτογραφίες, τις αξιολόγησαν και παρατήρησαν πολλές παραδοξότητες που φαίνεται να αποθαρρύνουν αυτή την υπόθεση.
Δεν υπάρχουν φώτα προσέγγισης, δεν υπάρχουν ίχνη των τροχών που κτυπούν το διάδρομο - και ο διάδρομος είναι πάρα πολύ μικρός με πολλά εμπόδια για να επιτρέψει σε ένα ελαφρύ μη επανδρωμένο αεροσκάφος να προσγειωθεί εδώ ... Όχι, δεν είναι ένα διάδρομος . Τότε, τι είναι αυτό;

Έπειτα, υπάρχουν και αυτά τα περίεργα σχήματα των «όπλων» της δομής. Είναι παράξενα συμμετρικά, όπως τα νέα σχέδια κεραιών.

Η γύρω περιοχή δεν αποκαλύπτει πηγές ενέργειας για το συγκρότημα, αλλά δεν υπάρχει επαρκής λόγος να πιστεύουμε ότι τα έργα αυτά είναι κρυμμένα υπόγεια. Το κοντινότερο χωριό ονομάζεται "Jiefang» (Απελευθέρωση) "Kan'erjing" (υπόγεια σπήλαια).

Η ιδέα είναι υψηλής απολαβής, δηλαδή κεραίες, με στόχο προς την ιονόσφαιρα,και φαίνεται να υπονοεί ότι αυτή η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για ένα σκοπό παρόμοιο με της Αλάσκας το HAARP . Δεν είναι και τόσο τραβηγμένη υπόθεση. Η Κίνα έχει πολλά και θαυμαστά πράγματα που μπορεί να δει κανείς από τη μελέτη του Google Earth. Υπάρχουν πόλεις - τεράστιες και τόσο σύγχρονες ώστε να μοιάζουν με κάτι από Star Trek - οι πόλεις-φαντάσματα που είναι όλες κενές και μακριά από κάθε άλλο πολιτισμό και υπάρχουν ακόμα χιλιάδες τετραγωνικά μίλια ανεμογεννητριών
apocalypsejohn.com