Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Νέα Full-HD 3D βιντεοκάμερα Toshiba Camileo Z100


Εύκολη στη μεταφορά και στη χρήση, βιντεοσκοπεί σε 3D και αναπαράγει το περιεχόμενο σε 3D οθόνη χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών.
Camileo Z100Παρουσιάζοντας την CAMILEO Z100, η Toshiba Europe GmbH ουσιαστικά επεκτείνει τη δέσμευσή της για 3D ψυχαγωγία στην οικογένεια των προϊόντων CAMILEO. Το νεότερο μέλος στην γκάμα camcorders της Toshiba επιτρέπει στους καταναλωτές να βιντεοσκοπούν ταινίες σε εκπληκτική ποιότητα 3D και με Full-HD resolution 1920 x 1080. Η 3D Parallax Barrier LCD επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν 3D χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών σε οθόνη 7.1cm (2.8”) LCD touch-screen. Η CAMILEO Z100 παρέχει τη δυνατότητα 8x ψηφιακού ζουμ σε 3D mode ώστε να αποτυπωθούν και οι πιο μικρές λεπτομέρειες. Μέσω της θύρας HDMI® η CAMILEO Z100 μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε 3D τηλεόραση ή φορητό υπολογιστή. Ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τις λεπτομέρειες σε 3D εικόνες, η φορητή και κομψή CAMILEO Z100 προσφέρει εντυπωσιακές καινοτομίες και αποτελεί value for money προϊόν. Θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από το δεύτερο τρίμηνο του 2012.


Η CAMILEO Z100 επιτρέπει στους χρήστες να έχουν βίντεο εκπληκτικής ποιότητας
«Με την CAMILEO Z100 επεκτείνουμε τον συναρπαστικό κόσμο του 3D στα camcorders μας», τόνισε ο κ. Andy Bass, Vice President Sales and Marketing της Toshiba Europe GmbH. «Είναι για εμάς το επόμενο βήμα αφού επιτρέπει στους πελάτες μας όχι απλά να παρακολουθούν 3D ταινίες, αλλά να δημιουργούν το δικό τους 3D περιεχόμενο μέσα από οικογενειακές στιγμές ή διακοπές».

Από 2D σε 3D με το πάτημα ενός κουμπιού
Η νέα CAMILEO Z100 διαθέτει Full-HD 1920×1080p ανάλυση και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για 2D εγγραφές. Για να αλλάξει σε 3D ο χρήστης αρκεί να πατήσει το 3D κουμπί στο πλαϊνό μέρος της κάμερας. Μπορεί ακόμα να παρακολουθήσει 3D περιεχόμενο στην 7.1cm (2.8”) LCD οθόνη αφής, η εναλλακτικά να συνδέσει την κάμερα σε 3D τηλεόραση ή φορητό υπολογιστή μέσω HDMI® θύρας ώστε να δει το περιεχόμενο σε μεγαλύτερη οθόνη. Η CAMILEO Z100 υποστηρίζει 8x ψηφιακό ζουμ σε 3D και μέχρι 120x ψηφιακό ζουμ σε 2D.
Εμπνευσμένες λειτουργίες και χρήσιμη τεχνολογία για βίντεο απαράμιλλης ποιότητας

Η νέα επιφάνεια χρήσης της Toshiba επιτρέπει μια συναρπαστική περιήγηση στις λειτουργίες της κάμερας με οθόνη αφής. Βιντεοσκοπώντας σε 2D το Electronic Image Stabiliser (EIS) ελαχιστοποιεί οποιαδήποτε φθορά μπορεί να προκληθεί στην ποιότητα της εικόνας από τις γρήγορες κινήσεις της κάμερας. Η τεχνολογία Backside Illumination (BSI) βελτιώνει αυτόματα την ποιότητα της βιντεοσκόπησης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πχ. κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πέρα από τη χωρητικότητας 128MB μνήμη της, η CAMILEO Z100 υποστηρίζει SD κάρτες μνήμης έως 128GB.
inews.gr