Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Μπάλα φωτιάς" από τον ουρανό σκοτώνει 1 άτομο και τραυματίζει 6 στην Αργεντινή


Image
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ήταν αυτό που προκάλεσε το θάνατο μιας γυναίκας και τον τραυματισμό άλλων έξι στην πόλη Monte Grande της Αργεντινής. Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 2 το πρωί της Δευτέρας. Κάτοικος της περιοχής μίλησε για μπάλα φωτιάς που έπεσε από τον ουρανό προσθέτοντας πως δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που συνέβη
Ο διοικητής της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας Guillermo Pérez σημείωσε πως ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι του περιστατικού αυτού επανέλαβε όμως ότι οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για κάτι που έπεσε από τον ουρανό.

«Άκουσα την εκδοχή αυτή, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι ακόμη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απαντήσουν ειδικοί», είπε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Perez ανέφερε πως το αντικείμενο χτύπησε δύο σπίτια στην περιοχή τα οποία και κατέστρεψε εντελώς, ενώ η γυναίκα που σκοτώθηκε βρέθηκε παγιδευμένη κάτω από τα ερείπια. Από τους υπόλοιπους τραυματίες όπως ανακοινώθηκε δεν διατρέχει κανείς κίνδυνο για τη ζωή του. Πολλοί αποδίδουν την καταστροφή είτε σε συντρίμμια του δορυφόρου UARS είτε σε κάποιο μετεωρίτη, αν και είναι νωρίς για εικασίες.

defencenet