Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Εμφανίστηκε ufo την ώρα της αμμοθύελλας στο Φοίνιξ; -video-


Την Τρίτη 5 Ιουλίου 2011, μια σφοδρή αμμοθύελλα σκέπασε το Φοίνιξ των ΗΠΑ, προκαλώντας πανικό αλλά και τεραστιες καταστροφές. Η θύελλα, που έφτασε σε ταχύτητα τα 120χλμ την ώρα, κάλυψε ολόκληρη την περιοχή για πολλές ώρες και φυσικά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον δεκάδων τηλεοπτικών δικτύων!
Πριν από λίγα 24ωρα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το παρακάτω βίντεο σύμφωνα με το οποίο την ώρα που το ελικόπτερο του CNN καλύπτει από αέρος την αμμοθύελλα στο Φοίνιξ, κάνουν την εμφάνισή τους δύο φωτεινά αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας!



Οπως ήταν αναμενόμενο, οι συζητήσεις και τα σενάρια πήραν φωτιά, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του τηλεοπτικού δικτύου ABC. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, τα δύο κυκλικά φωτεινά αντικείμενα που κατέγραψε η κάμερα του CNN και πολλοί τα χαρακτήρησαν ufos, στην πραγματικότητα είναι οι κάμερες που βρίσκονται προσαρτημένες στα ελικόπτερα με τα οποία το ABC καλύπτει τέτοια γεγονότα!
Στο βίντεο που ακολουθεί, οι ρεπόρτερ του καναλιού, παρουσιάζουν τα ελικόπτερα Air15 και τις επίμαχες κάμερες, ενώ υποστηρίζουν πως από το "οπτικό ντοκουμέντο" που δήθεν εμφανίζει ufo, έχει επίτηδες αφαιρεθεί η τελευταία σκήνη στην οποία φαίνεται καθαρά ότι το φωτεινό κυκλικό αντικείμενο είναι ελικόπτερο!
Δείτε το στο δεύτερο βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:
Πηγή: pyles.tv




newsbomb