Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τα νέα Sony Walkman γίνονται ασύρματα




Τα μοντέρνα & κομψά, video MP4 players της Sony κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και περιλαμβάνουν νέα μοντέλα A-Series και S-Series με δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας μέσω Bluetooth®1

• Walkman® NWZ-A860: εξαιρετικό design και ποιότητα ήχου, με ψηφιακή ενίσχυση S-Master MX, LCD οθόνη αφής 2.8” και την εμπειρία της ασύρματης ακρόασης μέσω Bluetooth®
• Walkman® NWZ-S760: λεπτό , υπέροχης σχεδίασης με ήχο υψηλής ποιότητας, ασύρματη σύνδεση Bluetooth® και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 50 ώρες
• Walkman® NWZ-E460: πολύχρωμο design με εξαιρετικό ήχο και πλούσια μπάσα, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 50 ώρες και διασκεδαστικές λειτουργίες προβολής στίχων και Karaoke
• Walkman® NWZ-W260: ανθεκτικό στο νερό2, χωρίς καλώδια, μπορεί να πλυθεί3, μπορεί να φορεθεί – και είναι πιο ελαφρύ από ποτέ με νέα, άνετη εφαρμογή


Απολαύστε πιο πλούσιο, πιο ικανοποιητικό ήχο με τις νέες σειρές μοντέλων Sony Walkman®. Από το κορυφαίο Sony Walkman® A860 με την εξαιρετική ποιότητα ήχου, μέχρι τη σειρά E460 με την απίστευτη ποικιλία χρωμάτων και τις διασκεδαστικές λειτουργίες, θα βρείτε το ιδανικό για εσάς MP3 ή video MP4 player.

Τα νέα Walkman® A860, S760 και E460 διαθέτουν ένα νέο, κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ η μπαταρία τους είναι μεγάλης διάρκειας για περισσότερες ώρες ακρόασης. Και τα τρία νέα μοντέλα έρχονται εφοδιασμένα με το λογισμικό MediaGo για να μεταφέρετε στη συσκευή σας εύκολα με ‘drag-and-drop’ αρχεία μουσικής, βίντεο και φωτογραφίες από το Windows® Explorer ή το διαδικτυακό κατάστημα iTunes.4

Αποκλειστικά από τη Sony, το πακέτο τεχνολογιών Clear Audio Technologies εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε θεματικά μουσικά “κανάλια” με τη λειτουργία SensMe™, η οποία κατηγοριοποιεί αυτόματα τα μουσικά σας αρχεία σε διαφορετικές κατηγορίες. Διασκεδάστε χρησιμοποιώντας τηλειτουργία Karaoke, σε συνδυασμό με τη συγχρονισμένη προβολή των στίχων και τη λειτουργία εκμάθησης γλώσσας.

Τα μοντέλα A860 και S760 διαθέτουν δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής μέσω Bluetooth® σε ασύρματα ακουστικά, βάσεις ηχείων, μονάδες car audio για το αυτοκίνητό σας και άλλες συσκευές. Η συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth® στα Sony Walkman® A860 και S760 σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε ασύρματα αποθηκευμένες φωτογραφίες5 με συμβατά κινητά τηλέφωνα.

Ο απόλυτος audiophile ήχος: Walkman® NWZ-A860 video MP4 player
Το νέο video MP4 player Walkman® NWZ-A860, με το εκπληκτικό του στιλ, αποτελεί τη ναυαρχίδα των φετινών Sony Walkman® μοντέλων.

Ανεβάζοντας τον εξαιρετικό ήχο σε νέα επίπεδα, το πανέμορφο Walkman® A860 διαθέτει πέντε διαφορετικές Clear Audio Technologies. Η νέας γενιάς τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master MX της Sony μειώνει τα επίπεδα του θορύβου και της παραμόρφωσης ακόμη περισσότερο, εξασφαλίζοντας την καλύτερη απόδοση αναπαραγωγής των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών.
Η μεγάλη σε μέγεθος LCD οθόνη αφής των 2.8” θα σας προσφέρει μια εξαιρετική επισκόπηση των φωτογραφιών σας, των βίντεο και των ψηφιακών εξωφύλλων των μουσικών σας άλμπουμ. Σε συνδυασμό με το νέο, έξυπνο περιβάλλον χρήστη (interface), η μεγάλη, φωτεινή οθόνη κάνει ιδιαίτερα εύκολο και διασκεδαστικό το ξεφύλλισμα των προσωπικών σας περιεχομένων, με ένα απλό άγγιγμα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman A Series

Ζήστε την εμπειρία της ασύρματης ακρόασης με ήχο υψηλής ποιότητας: Walkman® NWZ-S760 video MP4 player
Νοιώστε την ελευθερία και την ευκολία της ασύρματης ακρόασης και της συνδεσιμότητας Bluetooth®, με το λεπτό, Sony Walkman® NWZ-S760.

Ο θρυλικός ήχος του Walkman® εξασφαλίζεται από το πακέτο των τεσσάρων Clear Audio Technologies (Clear Bass, Clear Stereo, DSEE –Digital Sound Enhancement Engine–, ακουστικά EX). Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική για περισσότερο χρόνο αφού η μπαταρία προσφέρει 50 ώρες αναπαραγωγή μουσικής6 ή 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο7.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman S Series

Πολύχρωμο στιλ, εξαιρετικός ήχος και διασκεδαστικές λειτουργίες: Walkman® NWZ-E460 video MP4 player
Η νέα σειρά NWZ-E460 διατίθεται σε πέντε υπέροχα χρώματα (κόκκινο, ροζ, πράσινο, μπλε & μαύρο).

Τα νέα ακουστικά EX και οι τεχνολογίες Clear Audio Technologies της Sony (Clear Bass, Clear Stereo και DSEE –Digital Sound Enhancement Engine–, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων ήχου,) διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας ήχο Η διάρκεια της μπαταρίας είναι 50 ώρες μουσικής6 ή 10 ώρες βίντεο7, υπεραρκετές για μια μεγάλη πτήση, τις καθημερινές σας μετακινήσεις ή τις εξορμήσεις σας τα Σαββατοκύριακα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman Ε Series

Είναι ανθεκτικό στο νερό, ασύρματο, πλένεται και …φοριέται: Walkman® NWZ-W260 MP3 player
Είναι 25% ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο και φοριέται με ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Το όλα-σε-ένα Walkman® NWZ-W260 είναι ιδανικό για εσάς που ασχολείστε με τα σπορ και η ζωή σας είναι γεμάτη ενέργεια. Φορέστε το στο γυμναστήριο, στο τζόκινγκ, ή ακόμη και στο ντους, μετά την άθληση.2, 3, 8

Το παρεχόμενο λογισμικό Content Transfer απλοποιεί τη διαδικασία μεταφοράς αρχείων από το PC σας ή τη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes4, με “drag-and-drop”.

Μια γρήγορη φόρτιση τριών λεπτών αρκεί για να ακούσετε μουσική για μια ολόκληρη ώρα, ενώ η πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα σας χαρίσει μέχρι και 8 ώρες9 συνεχούς ακρόασης – αρκετές και για το πλέον πολύωρο πρόγραμμα γυμναστικής.

Η τεχνολογία εύρεσης τραγουδιών ZAPPIN™ σας επιτρέπει να ψάξετε γρήγορα όλα τα μουσικά σας αρχεία, αναπαράγοντας ένα μέρος από κάθε μουσικό κομμάτι, αποφεύγοντας έτσι το χρονοβόρο ψάξιμο σε μενού και λίστες.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman W Series

Η νέα γκάμα των Walkman® MP3 και video MP4 player θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα μέσα Αυγούστου 2011.
zougla