Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Αιφνίδια ανάφλεξη- μυστήριο αναστατώνει μία ολόκληρη περιοχή!


Στιγμές τρόμου πέρασε μια οικογένεια στην πόλη Pietermaritzburg της Νότιας Αφρικής, όταν για δύο εβδομάδες μυστήριες φλόγες, που ξεπηδούσαν «αυθόρμητα», κατέστρεψαν όλα τα υπάρχοντά τους.

  Οι πύρινες γλώσσες «κατάπιαν» το κυρίως σπίτι της οικογένειας, δύο μικρότερα οικήματα που βρίσκονταν στην αυλή, καθώς και ένα ακόμα μικρό σπίτι στο οποίο κατοικούσαν τα παιδιά.

  Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας, Mashoba Mthembu, οι φλόγες αρχικά ξεπήδησαν από το κρεβάτι της. Έκαψαν το μισό την πρώτη φορά και όταν ξαναεμφανίστηκαν εξαπλώθηκαν και στα υπόλοιπα υπνοδωμάτια του σπιτιού.


  Μία πυροσβέστης δήλωσε ότι μπροστά στα μάτια της άναψε μία από τις περίεργες φωτιές, παρόλο που ο χώρος ήταν ήδη υγρός από την επιχείρηση της πυροσβεστικής. Δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι ανάλογο.

  Η ταλαιπωρία της οικογένειας όμως δεν σταμάτησε στην κατεστραμμένη κατοικία, καθώς κανένας από τους γείτονες δεν θέλησε να τους φιλοξενήσει. Είχαν όλοι φοβηθεί ότι οι καταραμένες φλόγες θα ακολουθήσουν τα μέλη της οικογένειας όπου κι αν πάνε.
  Ενας φίλος του pyles.tv στο facebook, δίνει την δική του εξήγηση για το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι "στην περιοχή υπάρχει σίγουρα σεισμικό ρήγμα, και εκλύεται εύφλεκτο αέριο". Το σχόλιο αυτό μας έφερε στο μυαλό αυτό που συμβαίνει στην περίφημη "Πύλη της κολάσεως". (Δείτε το στο κατωτέρω δημοσιευμένο άρθρο.)
pyles.tv