Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Αποκαλύψεις για UFO στο WikiLeaks!



Πολλές εκπλήξεις κρύβουν ακόμα τα αδημοσίευτα εμπιστευτικά έγγραφα του WikiLeaks. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ιστοσελίδας, Julian Assange, σε κάποια από αυτά που περιμένουν τη σειρά τους για να δημοσιευθούν, υπάρχουν αναφορές σε UFO.

O Assange μίλησε για αυτή την πτυχή των αποκαλύψεων σε chat με χρήστες του Internet, που ...
φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας ‘Guardian’. Αφορμή ήταν το σχόλιό του για πολλές εκατοντάδες email που έχουν λάβει οι συνεργάτες του από «παράξενους» τύπους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει UFO ή όπως χαρακτηριστικά είπε για μια περίπτωση: «Είδε τον αντίχριστο να μιλά με τη γυναίκα του στον κήπο του σπιτιού τους».

Παρά το ειρωνικό ύφος του, παραδέχτηκε ότι πράγματι στο προς δημοσίευση υλικό υπάρχουν αρχεία που περιέχουν πληροφορίες για εξωγήινη ζωή.

Μετά από αυτή την παραδοχή, πολλά website έκαναν υποθέσεις ότι τα απόρρητα αμερικανικά αρχεία θα επαληθεύσουν μαρτυρίες αμερικανών πιλότων για προσγείωση εξωγήινων και θα δώσουν εξηγήσεις για περίεργες απενεργοποιήσεις όπλων σε πυρηνικά καταφύγια της Βρετανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περσινή χρονιά ήταν η πιο πολυάσχολη για την υπηρεσία που ασχολείται με καταγγελίες UFO του βρετανικού υπουργείου Άμυνας. Περίπου 400 ήταν οι αναφορές πολιτών στο γραφείο αυτό, το οποίο όμως έχει διακόψει τη λειτουργία του, εδώ και πολλούς μήνες.
newsbomb.gr