Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

“Έξυπνο” κινητό PSP την Άνοιξη


Η Sony θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη στην Ευρώπη και την Αμερική το το νέο “έξυπνο” κινητό τηλέφωνό της Playstation Portable, που θα βασίζεται στην φορητή κονσόλα της PSP Go.
Το PSP go αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τηλέφωνοΤο PSP go αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τηλέφωνοΤο νέο “έξυπνο” κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει ανταγωνιστικά προς το iPhone της Apple, το Blackberry της RIM και τα νέα smartphones της Nokia. Η διαφορά του έγκειται στο ότι θα αποτελέσει το πρώτο που θα βασίζεται σε φορητή κονσόλα, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να παίξει προχωρημένα παιχνίδια και όχι τα απλά που προσφέρουν άλλα κινητά.

H συσκευή θα κατασκευάζεται από τη Sony Ericsson Mobile Communications και θα “τρέχει” το λειτουργικό σύστημα Android της Google, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιαπωνικής εφημερίδας “Ασάχι Σιμούν”, τις οποίες αρνήθηκε να σχολιάσει η Sony.
Το PSP Go κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2009 και, μεταξύ άλλων, επιτρέπει “κατέβασμα” λογισμικού μέσω ασύρματου Ίντερνετ, πλοήγηση στο διαδίκτυο, παρακολούθηση ταινιών, ακρόαση μουσικής και ανάγνωση βιβλίων και κόμικς.
enet.gr