Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

“Έβρεξε” νεκρά πουλιά !


Η νοσοκόμα Julie Knight, νόμιζε πως παίζει σε ταινία τρόμου όταν πέρασε το κατώφλι της αυλής της πριν από λίγους μήνες, στην περιοχή του Coxley, στο Somerset στη Βρετανία. Περισσότερα από 100 νεκρά πουλιά είχαν σκεπάσει στην κυριολεξία τον κήπο της!

Ο γείτονας της από το διπλανό σπίτι έτρεξε αναστατωμένος και της περιέγραψε το θέαμα που πριν από λίγο είχε δει από το παράθυρό του : "Ήταν σαν να έβρεχε νεκρά πουλιά! ...

Ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν στον κήπο σου! Κάποια ήταν ακόμα ζωντανά , ενώ τα περισσότερα αιμορραγούσαν από το στόμα", της είπε.

Η γυναίκα κάλεσε τρομαγμένη την αρμόδια υπηρεσία της τοπικής αστυνομίας. 'Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν τι μπορεί να συνέβει. Αυτό που τους προξένησε μεγάλη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι τα πουλιά είχαν πέσει όλα μέσα σε μία αυλή και κανένα σε κάποιο γειτονικό σπίτι ή στο δρόμο.

Αμέσως μετά μάζεψαν τα νεκρά πουλιά και τα μετέφεραν στο τμήμα (στη φωτογραφία) όπου κλήθηκε κτηνίατρος για να διαπιστώσει τα αίτια θανάτου τους! "Η μοναδική εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε αυτή τη στιγμή είναι πως κάτι τρόμαξε το σμήνος των πουλιών ενώ αυτά πετούσαν σε χαμηλό ύψος πάνω από το συγκεκριμένο σπίτι. Τρομαγμένα άλλαξαν απότομα κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να χάσουν τον προσανατολισμό τους και να χτυπήσουν βίαια πάνω σε δέντρα ή στο έδαφος", δήλωσε η επικεφαλής του Τμήματος Προστασίας Ζώων. "Ίσως πάλι να δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από κάποιο μεγάλο αρπαχτικό πουλί", συμπλήρωσε.

Πηγή: pyles.tv/  newsbomb.gr