Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα βάση ηχείων της Sony για iPod/iPhone




Με βελτιωμένο design και εστίαση στον καλύτερο ήχο

• Πλούσια μπάσα και ποιότητα ήχου Hi-Fi από τον νέο ψηφιακό ενισχυτή 20W + 20W και το εξελιγμένο σύστημα ηχείων
• Ασύρματο τηλεχειριστήριο με πλήρες μενού χειρισμού ενός iPod/iPhone
• Compact, μινιμαλιστική ...
σχεδίαση, για να ταιριάζει σε κάθε στιλ διακόσμησης, σε κάθε χώρο

Το μοντέλο RDP-X50iP της Sony είναι η τελευταία προσθήκη στη συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα των βάσεων με ηχεία για συσκευές iPod και iPhone της Apple. Μοιάζει αρκετά με το υπάρχον μοντέλο RDP-XF100iP, αλλά η σχεδίαση εστιάζεται στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και μάλιστα σε ασυναγώνιστη τιμή.

Την καρδιά του RDP-X50iP αποτελούν ένας ψηφιακός ενισχυτής και μονάδες οδήγησης μεγάλης διαδρομής, που είναι ειδικά σχεδιασμένα, για να μπορούν να αποδώσουν ισχύ εξόδου 20W + 20W RMS, με άλλα λόγια αρκετή ισχύ, ώστε να γεμίσει με ήχο κάθε δωμάτιο.

Οι μεγάλες διαδρομές των κώνων των ηχείων, το μεγάλο μήκος του αγωγού μεταφοράς του ήχου και τα διπλά ανοίγματα reflex χαρίζουν στο RDP-X50iP τα χαρακτηριστικότατα πλούσια και δυνατά του μπάσα. Αυτά υποστηρίζουν την αναπαραγωγή καθαρών μεσαίων και ευκρινών υψηλών συχνοτήτων – η οποία βελτιώνεται με την ψηφιακή επεξεργασία του σήματος (Digital Signal Processing, DSP).

Η χρήση του RDP-X50iP είναι ο ορισμός της απλότητας: τοποθετήστε απλώς το δικό σας iPod ή iPhone για φόρτιση και ταυτόχρονα απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική. Το πολυκατευθυντικό τηλεχειριστήριο υπερύθρων σάς χαρίζει πλήρη έλεγχο του μενού αναπαραγωγής μουσικής για το iPod/iPhone, κι έτσι τα πάντα λειτουργούν με τον τρόπο ακριβώς που περιμένετε.*

Αντί να βασίζεται σε διάφορες προ-ρυθμισμένες λειτουργίες για διαφορετικά μουσικά στιλ, το RDP-X50iP έχει βελτιστοποιηθεί για γενική χρήση και θα ικανοποιήσει πλήρως τον ακροατή με τον ήχο του, οποιοδήποτε είδος μουσικής και αν έχει επιλεγεί. Φαίνεται τόσο όμορφο, όσο όμορφα ακούγεται, και η μινιμαλιστική του σχεδίαση είναι τέτοια, ώστε να εναρμονίζεται με κάθε εσωτερικό χώρο.

Με την κυκλοφορία του RDP-X50iP, η Sony προσέθεσε ένα σημαντικό μοντέλο στην ήδη επιτυχημένη σειρά των βάσεων με ηχεία που διαθέτει στην αγορά. Οι λάτρεις της μουσικής, οι οποίοι επιθυμούν την καλύτερη ποιότητα ήχου από ένα κομψό και οικονομικά προσιτό σύστημα, έχουν πλέον στη διάθεσή τους αυτό που ζητούσαν.

Το RDP-X50iP είναι συμβατό με τα iPhone 3GS και τα σύγχρονα μοντέλα iPod.


* πλήρης έλεγχος του μενού για τα iPod touch & iPhone, όταν οι συσκευές βρίσκονται ήδη σε λειτουργία αναπαραγωγής βίντεο ή μουσικής.
zougla.gr