Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Logitech Wireless Headset H760



H Logitech παρουσίασε το headset H760 με σύνδεση USB που προσφέρει ελευθερία κίνησης έως και 12 μέτρα μακριά από τον υπολογιστή, για κάθε τύπου χρήση, από ακρόαση μουσικής έως και παρακολούθηση ταινιών και videogaming. Είτε ακούμε μουσική, μιλάμε online με τους φίλους μας, βλέπουμε ταινίες ή παίζουμε παιχνίδια, με το H760 μπορούμε κινούμαστε ελεύθερα έως και 12 μέτρα μακριά από τον υπολογιστή, έως και 6 ώρες συνεχώς (όσο δηλαδή είναι η διάρκεια της ενσωματωμένης μπαταρίας)....


Το νέο headset δεν προσφέρει βέβαια μόνο την ευκολία της ασύρματης plug and play λειτουργίας. Η σχεδίαση του είναι ιδιαίτερα χαμηλού βάρους με στήριξη στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ρυθμίζεται ώστε να προσφέρει μια άνετη και σταθερή εφαρμογή ακόμη κι όταν μετακινούμαστε από δωμάτιο σε δωμάτιο. 

Για να βελτιώσει κάθε άκουσμα, το Logitech H760 διαθέτει ενσωματωμένο ισοσταθμιστή με ρυθμίσεις για φωνή, μουσική ή ταινία. Εύχρηστα πλήκτρα ρυθμίζουν την ένταση, την παύση αλλά και την πλοήγηση σε playlists. Ειδικά τα πλήκτρα πλοήγησης είναι συμβατά με το Windows Media  Player και το iTunes, ενώ τα πλήκτρα έντασης λειτουργούν με κάθε είδους ηχητικό σήμα, όπως και online βίντεο ή τηλεφωνικές κλήσεις. 

Το μικρόφωνο του headset είναι τύπου ακύρωσης θορύβου ώστε να μειώνει τον ενοχλητικό θόρυβο του περιβάλλοντος, ενώ όταν το στρέψουμε μακριά από το πρόσωπο μας κάνει αυτόματη σίγαση.
nooz.gr