Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Intermec CS40: To πρώτο τερματικό σε μέγεθος smart phone

Το πρώτο ανθεκτικό τερματικό με μέγεθος και design smart phone παρουσιάστηκε από την Intermec και σύντομα θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τη Mobile Technology. Το CS40 εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία προϊόντων και σχεδιάστηκε με γνώμονα τις εξειδικευμένες ανάγκες των εν κινήσει υπαλλήλων «πρώτης γραμμής», οι οποίοι χρειάζονται ένα εύχρηστο και λειτουργικό προϊόν που όμως δεν θα περιορίζεται στην χρήση για ψυχαγωγία π.χ. social ...networking, μουσική. Η επαναστατική συσκευή Intermec CS40 επιτρέπει την αξιόπιστη πρόσβαση και ανταλλαγή δεδομένων με το κεντρικό σύστημα της εταιρείας σε πραγματικό χρόνο, με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται σε ιδανική επιλογή για στελέχη Πωλήσεων και managers, καθώς και για όσους εργάζονται στους ακόλουθους τομείς : παραγγελιοληψία, pre-sales, merchandising, field service, μεταφορές μεγάλων αποστάσεων κ.ά. 


Το πρωτοποριακό τερματικό διαθέτει εργονομικό και μοντέρνο σχεδιασμό που θυμίζει περισσότερο κινητό τηλέφωνο, παρά εξοπλισμό εργασίας και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του υπερκαλύπτει τις ανάγκες της 8ωρης βάρδιας. Τροφοδοτείται μέσω ενός απλού φορτιστή τηλεφώνου αποδεσμεύοντας τον χρήστη από την ανάγκη διατήρησης πολλαπλών καλωδίων, υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.5 και διατίθεται με πληκτρολόγιο των 26 ή 42 QWERTY πλήκτρων. Η ανθεκτικότητά του δε συγκρίνεται με κανένα από τα smart phones της αγοράς, δεδομένου ότι παραμένει ανέπαφο ακόμα και από την υψηλή συγκέντρωση σκόνης και υγρασίας (IP54), τις ακραίες θερμοκρασίες (-10 °C έως 50 °C) και τις αλλεπάλληλες πτώσεις ύψους 1.2 μ.

Το CS40 διακρίνεται, επίσης, για την εξαιρετικής ποιότητας φωνητική επικοινωνία που παρέχει στο χρήστη, με τη βοήθεια του εξελιγμένου ασύρματου WAN 3.75G. Διαθέτει ενσωματωμένο 2D imager που σκανάρει προς κάθε κατεύθυνση barcodes 1D/2D ταχύτατα και με μεγάλη ακρίβεια, καθώς και έγχρωμη κάμερα 3.2MP που εξυπηρετεί ιδιαιτέρως, όταν απαιτείται η άμεση αποστολή αρχείων προς επιβεβαίωση στα κεντρικά. Επιπρόσθετα, είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο GPS που βελτιώνει την πλοήγηση και την ανεύρεση της βέλτιστης διαδρομής ανά περίπτωση, συντελώντας στην εξοικονόμηση καυσίμων.
zougla.gr