Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Sony Cyber-Shot WX5 και TX9

Sony Cyber-Shot WX5 και TX9, 12.2 MPixel, 3D πανοραμικές φωτογραφίες – προβολή σε 3D / 2D τηλεόραση

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010, 09:06
Τα νέα μοντέλα, σε απίθανα χρώματα, που προστίθενται αυτό το φθινόπωρο στην οικογένεια φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot της Sony, προσφέρουν μια νέα διάσταση στην εμπειρία της φωτογράφισης.

Πανέμορφες, σε λεπτή γραμμή, ελαφριές και εύκολες στη χρήση, οι Cyber-shot WX5 και TX9 διαθέτουν συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά για εκπληκτική ποιότητα φωτογραφιών – συγκρινόμενες με τις συμβατικές μηχανές compact. Έχουν τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο Full HD (1920 x 1080, 50i) σε φορμά AVCHD, αποτυπώνοντας και την παραμικρή .....
λεπτομέρεια. Είναι, επίσης, οι πρώτες Cyber-shot™ από τη Sony, με τη δυνατότητα να φωτογραφίζουν εικόνες σε 3D, για να τις απολαμβάνετε σε οποιαδήποτε συμβατή 3D τηλεόραση.



Sony Cyber-shot TX9


Λειτουργία Superior Auto mode: απίστευτες εικόνες με χαμηλό θόρυβο

Η WX5 και η TX9 είναι οι πρώτες φωτογραφικές μηχανές της οικογένειας Cyber-shot, οι οποίες μπορούν να αποτυπώσουν εικόνες με τόσο χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου, ώστε να ανταγωνίζονται επάξια τις πολύ ακριβότερες ψηφιακές μηχανές SLR. Η λειτουργία Superior Auto mode σε συνδυασμό με τον αισθητήρα Exmor R CMOS των 12.2 megapixel τραβάει κατά τη λήψη μια υψηλής ταχύτητας ριπή μέχρι και 6 καρέ. Οι ρυθμίσεις της μηχανής βελτιστοποιούνται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες της λήψης. Στη συνέχεια, η Cyber-shot συνδυάζει πληροφορίες από κάθε καρέ, για να δημιουργήσει μια εξαιρετική εικόνα με χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου και μεγάλο δυναμικό εύρος, όπως θα την επιθυμούσαν οι φανατικοί χρήστες των μηχανών DSLR.

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό, το Background Defocus σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εικόνες επαγγελματικού στυλ, παρόμοιες με αυτές που θα είχατε με μια μηχανή DSLR και μεγάλο διάφραγμα στον φακό. Η Cyber-shot τραβά γρήγορα δύο καρέ, όταν πιέσετε το κουμπί του κλείστρου και αναλύει αυτόματα την πληροφορία για τη θέση του θέματος, ως προς το φόντο και το πρώτο πλάνο. Έτσι, δημιουργεί μια εικόνα με το θέμα πλήρως εστιασμένο και ένα φόντο όμορφα αφαιρετικό. Η νέα λειτουργία Soft Skin προβάλλει τα πορτρέτα σας με ακόμη καλύτερο τρόπο, απομακρύνοντας αυτόματα μικρές ρυτίδες και ατέλειες του δέρματος για καλύτερα αποτελέσματα.



Sony Cyber-shot TX9



Οι πρώτες Cyber-shot με δυνατότητα 3D

Για πρώτη φορά η λειτουργία 3D Sweep Panorama σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες 3D, χωρίς την ανάγκη ογκωδών και πολύπλοκων συστημάτων διπλού φακού.
Απλώς, πιέστε το κουμπί του κλείστρου: ο προηγμένος αισθητήρας Exmor R CMOS στην καρδιά των Cyber-shot WX5 και TX9 θα καταγράψει μια υψηλής ταχύτητας ριπή από διαδοχικά καρέ, καθώς εσείς θα σαρώνετε με τη μηχανή το θέμα σας από τη μια άκρη στην άλλη. Πληροφορίες μέχρι και από 100 καρέ συνδυάζονται αυτόματα, για να δημιουργήσουν ένα στερεοσκοπικό ζεύγος εικόνων. Μπορείτε να απολαύσετε το εκπληκτικό αποτέλεσμα συνδέοντας τη Cyber-shot στη συμβατή 3D τηλεόρασή σας, μέσω θύρας HDMI.



Sony Cyber-shot WX5

Οι Cyber-shot προσφέρουν ακόμη περισσότερες συναρπαστικές δυνατότητες 3D. Ακόμη ένα νέο χαρακτηριστικό που παρουσιάζεται φέτος είναι η λειτουργία Sweep Multi Angle. Τραβά μια υψηλής ταχύτητας ριπή των δεκαπέντε καρέ και απεικονίζει το θέμα σας σε «στυλ 3D», δίνοντάς σας τη δυνατότητα να το εξετάσετε από διαφορετικές γωνίες. Μετά τη λήψη, περιστρέψτε τη Cyber-shot από τη μία πλευρά στην άλλη: οι αισθητήρες στο εσωτερικό της μηχανής ανιχνεύουν τις κινήσεις σας και προβάλλουν την ακολουθία των καρέ διαφορετικής γωνίας λήψης στην LCD οθόνη της Cyber-shot. Τις λήψεις αυτές μπορείτε να τις δείτε ταυτόχρονα σε μια συμβατική τηλεόραση 2D, καθώς περιστρέφετε τη μηχανή!

Με τη Cyber-shot TX9 μπορείτε να απολαύσετε πανοραμικές λήψεις που κόβουν την ανάσα, ενώ κολυμπάτε με μάσκα ή κάνετε καταδύσεις. Εφαρμόστε την προαιρετική υποβρύχια θήκη και επιλέξτε τη λειτουργία Underwater Sweep Panorama, η οποία βελτιστοποιεί την ισορροπία του λευκού για καθαρές υποβρύχιες λήψεις με φυσικά χρώματα.



Sony Cybet-shot WX5


Cyber-shot T99 – περισσότερο στιλ, περισσότερο χρώμα

Επίσης διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο, η Cyber-shot T99 με τον πανέμορφο σχεδιασμό και μια υπέροχη γκάμα χρωμάτων, σίγουρα θα προσελκύσει πολλά βλέμματα. Μέσα στο λεπτό της σώμα με τις υπέροχες καμπύλες γραμμές κρύβεται ένας πλούτος από έξυπνες τεχνολογίες – από τη λειτουργία Sweep Panorama και τη δυνατότητα εγγραφής HD βίντεο 720p HD, μέχρι τη νέα λειτουργία Soft Skin. Όπως και η Cyber-shot TX9, έτσι και η T99 έχει τη δυνατότητα Underwater Sweep Panorama για υπέροχες πανοραμικές υποβρύχιες σκηνές.

Οι πανέμορφες και εύκολες στη χρήση ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot WX5, TX9 και T99 από τη Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τα μέσα Σεπτέμβρη 2010.
zougla.gr